Hamileyim... 4 haftalık

haceryldrm

canım kızım azra duru'm
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
112
0
116
41
İstanbul
:CüvCüv:MERHABA BENDE 4 HAFTALIK HAMİLEYİM ..HATTA BUGUN 4. HAFTASI YENİ BİTTİ. 2 GÜN ÖNCE TEST YAPTIRIDIM 506,4 HCG ÇIKTI. BUGUN VE 2 GÜN SONRA TEKRAR YAPTIRICAM. AMA ŞU AN ACAYİP MİDEM YANIYOR. ÇOK HAFİF TE BEL AĞRISI VAR.

Hayırlı olsun canım. Şimdiden miden yanıyorsa büyüdükçe biraz seni hırpalayacak annesi 3-4 ayına kadaryerimseniben
Ama sağlıklı olsun da geçiyor gidiyor

Şu an tek belırtı mıde yanması ve gÖĞÜsler. Bunlarda geÇer gıder zaten. O mutluluĞu tatmak ıÇın bıraz dayanıcaz artık. :)

daha çok minik ya. haftaya kesesini görebilecekmişim. şimdi doktor bakıyorum düzenli gidebileceğim. birde folik asite başladım bugun. acaba gecmi oldu diye düşünüyorum. keşk daha önce başlasaymısım. günde kaç tablet alınmalı bilen var mı. bana doktor 5mg lık yazdı. folbiol diye bi ilaç. bilen var sa paylaşabilirmi acaba.

allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşalllah. ben hamile değilim ama iki ay öncesinden başladım folik asit e. hamileliğin ilk 3 ayında içmen gerekiyormuş diye biliyorum. folicplus benim aldığın akşamları yatmadan 2 tane alıyorum. bide ben bişey sormak istiyorum sana benimde şüpelerim var ama gidemedim doktora daha onceki talihsiz olaydan sonra evde gebelik testi yapmadanmı bhcg yatırdın.

allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşalllah. ben hamile değilim ama iki ay öncesinden başladım folik asit e. hamileliğin ilk 3 ayında içmen gerekiyormuş diye biliyorum. folicplus benim aldığın akşamları yatmadan 2 tane alıyorum. bide ben bişey sormak istiyorum sana benimde şüpelerim var ama gidemedim doktora daha onceki talihsiz olaydan sonra evde gebelik testi yapmadanmı bhcg yatırdın.

evet evde test yapmadım. çünkü geç çıkıyormuş diye biliyorum. normalde adetimi bekleyip öle test yaptıracaktım ama dayanamadım. bi gün işteyken öle bi geldi aklıma gittim yaptırdım. sonucu görünce de çok mutlu oldum. zaten eşimle düşünüyorduk ilk denememiz allah şükür oldu. herkese nasip eder inşallah. folik asite başlamakla iyi etmişsin. ben pişmanım şimdi ama bilmiyordumki ...

bende onu kullanıyorum günde 1 tane alıyorum bende kısa zamandır alıyorum ama zaten 3 ay devam edeceksin almaya ne zaman başlasan kardır

CtNO-1pe-1.jpg

:CüvCüv:MERHABA BENDE 4 HAFTALIK HAMİLEYİM ..HATTA BUGUN 4. HAFTASI YENİ BİTTİ. 2 GÜN ÖNCE TEST YAPTIRIDIM 506,4 HCG ÇIKTI. BUGUN VE 2 GÜN SONRA TEKRAR YAPTIRICAM. AMA ŞU AN ACAYİP MİDEM YANIYOR. ÇOK HAFİF TE BEL AĞRISI VAR.

cnm ben de 4 haftalık hamileyim bugün sabah test yaptım...pozitif çıktı.:teytey:

Back
X