Hamileyim... 4 haftalık

eğer hamileysen hamilelikte oluyor oda her adet tarihin yaklaştıgı vakit bel arğısı yapar. burada burda yeniyim tanışmak isterim herkesle

herkese mrb kızlar.bende bugün evde test yaptım pozitif cıktı.adetm 6 gün gecikmişti.tahminen 4 yada 5 haftalık hamile olabilirm .doktora gidemedim ama en kısa zamanda gitmem gerekiyor.bu arada oruç tutuyordum acaba bırakmalımıyım ne dersiniz.bir zararı olur mu acaba sevgiyle kalın.

herkese mrb kızlar.bende bugün evde test yaptım pozitif cıktı.adetm 6 gün gecikmişti.tahminen 4 yada 5 haftalık hamile olabilirm .doktora gidemedim ama en kısa zamanda gitmem gerekiyor.bu arada oruç tutuyordum acaba bırakmalımıyım ne dersiniz.bir zararı olur mu acaba sevgiyle kalın.

tebrik ederim . allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah. benim yaklaşık 5 haftalık oldu. ben oruç tutmuyorum . çok su içiyorum çünkü vucudum bunu istiyor. sürekli dudaklarım kuruyor. yemek yememek tamam da su çok önemli bu zamanda. bide folik asit diye bi vitamin var. doktor bana ondan verdi . günde 2 adet onu alıyorum. bebek omurgası oluşumu için çok yararlıymış hatta hamile kalmadan önce kullanmaya başlanmalıymış .. neyse bende çok vakitg geçirmeden kullanmaya çalışıyorum. en kısa zamanda doktora git derim.. tekrar tebrikler.

Son düzenleme:
tebrik ederim . allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah. benim yaklaşık 5 haftalık oldu. ben oruç tutmuyorum . çok su içiyorum çünkü vucudum bunu istiyor. sürekli dudaklarım kuruyor. yemek yememek tamam da su çok önemli bu zamanda. bide folik asit diye bi vitamin var. doktor bana ondan verdi . günde 2 adet onu alıyorum. bebek omurgası oluşumu için çok yararlıymış hatta hamile kalmadan önce kullanmaya başlanmalıymış .. neyse bende çok vakitg geçirmeden kullanmaya çalışıyorum. en kısa zamanda doktora git derim.. tekrar tebrikler.

tskr edrm cnm sende inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.bugün bi sağlık ocağına gidip folik asit yazdırcm.henüz doktora gidemicm çünkü doktor arayışı içersindym.oruç tutmuyorum bende.benimde ağzım kuruyor midem tuhaf.sağlıkla kal.hihoyyyt

merhabalar...benimdeğerlerimde ilkinde147 çıktı...bu değer gecikmemin 2.günüydü.dört gün sonra 1163,iki gün sonrada 3242 çıktı...sizce değerler nasıl??tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum...bu arada doktor ikiz gebelik olabilir dedi....şimdiden teşekkürler....

merhabalar...benimdeğerlerimde ilkinde147 çıktı...bu değer gecikmemin 2.günüydü.dört gün sonra 1163,iki gün sonrada 3242 çıktı...sizce değerler nasıl??tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum...bu arada doktor ikiz gebelik olabilir dedi....şimdiden teşekkürler....

Allah hayrlı uğurlu kılsın inş.

Değerleriniz gayet iyi oldukçada iyi ilerliyor.

Yinede dikkat edin.

Tekrardan hayrlı olsun...

Ben de hamileyim arkadaşlar. Hamile olan diğer arkadaşlarıma ve hamile kalmaya çalışan pko lu arkadaşlarıma da sağlıklı günler diliyorum. Acaba aranızda pko hastası olup,geç yumurtlayarak hamile kalan var mı? Benim durumum böyle,yaklaşık 15 gün geç yumurtladım. Doktorum 'geç yumurtladığın için yumurtanın kalitesi düşük olabilir' dedi. Olumlu düşünmeye çalışıyorum ama bir yandan da merak ediyorum .Acaba aranızda geç yumurtlayıp da hamileliği sağlıklı süren ya da daha önce sürmüş olan var mı? Cevap yazarsanız çok sevineceğim.

selam arkadaşlar,ben de 4 haftalık hamileyim,bugün adet gecikmesinin 4.günü ve betahcg değerim 823 çıktı..Allahım dileyen herkese versin inşallah,AMİN..

:CüvCüv:MERHABA BENDE 4 HAFTALIK HAMİLEYİM ..HATTA BUGUN 4. HAFTASI YENİ BİTTİ. 2 GÜN ÖNCE TEST YAPTIRIDIM 506,4 HCG ÇIKTI. BUGUN VE 2 GÜN SONRA TEKRAR YAPTIRICAM. AMA ŞU AN ACAYİP MİDEM YANIYOR. ÇOK HAFİF TE BEL AĞRISI VAR.

hayırlısı olsun cnm allah kucagına almayıda nasıp etsın inş.bende hamıleyım yenı ogrendım degerım445.83 ama aadetmden 2 gun once ögrendım ınş degerler normaldır

Arkadaşlar hepinizi kutlarım, hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.Darısı bizlere.

:) ben de hamile olduğumu cuma günü öğrendim, adetim 3-4 gün geçmişti, test yaptım pozitif sonra Bhcg bakıldı kanda, 467 çıktı. Henüz ultrasona girmedim, doktor bu perşembe çağırıyor. Dilerim herşey normaldir ve keseyi görürüzohaoldumsmile

Back
X