Hamileyim ^_^ var mi bugun pozitif sonuc alan :)

JieMMa

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2014
30
42
18
36
:KK15: günaydin ilk mesajimda ben de araniza katiliyorum hem de cok güzel bir haberle :) :anneadayı: simdilik kan testi yaptirmadim malum haftasonu ama durum "çift çizgi" :KK73::KK36:
20141220_085440.webp
sevgili forum sakinleri ve artik hayalet takipcilikten ciktim ben de aranizdayim kabul ederseniz ve sizlerden destek bekliyorum.. var mi benimle birlikte bugun ögrenen ?

:KK15: günaydin ilk mesajimda ben de araniza katiliyorum hem de cok güzel bir haberle :) :anneadayı: simdilik kan testi yaptirmadim malum haftasonu ama durum "çift çizgi" :KK73::KK36:Eki Görüntüle 1343808 sevgili forum sakinleri ve artik hayalet takipcilikten ciktim ben de aranizdayim kabul ederseniz ve sizlerden destek bekliyorum.. var mi benimle birlikte bugun ögrenen ?
maşşallah çok sevindim senin adına :) bende adetimi bekliyorum inşallah gecikir günler geçmiyo şimdi :)

2 gün oldu adet tarihim geçeli :) ben de sabirsizlandigim icin hemen test yaptm 2. Gunde.. simdi de gene pazartesiye kadar sabredemeyip kan vermeye gidiyorum ozel hastaneler bakiyomus hemen :))
cok tesekkur ederim buarada :)

kızlar belirtileriniz nelerdi akıntınız da değişiklik oldu mu=?

Ben adetime 5 gün kala laboquick in erken gebelik testini yapmıştım ilişkiden 5 gün sonra doğru sonuç verdiğini iddia ediyorlar paketinde ben 10. gün yapmama rağmen negatif çıktı hiç beklemiyordum adetim 2 gün gecikince normal gebelik testi yaptım pozitif çıktı sonra kan verdim 318 çıktı

Adetime iki gün var sizce hamilemiyim kızlar ama adet sancışarımda var heran adet görecek gibiyim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 543
OTE="JieMMa, post: 38427114, member: 646496"]Benimki dogrulandi kizlar :) :KK68: 283.77 beta hcg :anneadayı::KK28::KK6:
Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah..[/QUOTE]
Hayirli olsun cnm

hanımlar bat 29 u.açlık hissi,göğüslerde kaşıntı,sık idrara çıkma.
ne diosunuz?test düz test erken gebelk dğl.szce bebiş var mı?
daha 9 gün var ama szce

Eklentiler

• WP_20141220_019[1].webp
    WP_20141220_019[1].webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 490
Kızlar bugün ya da yarın adet günüm..sadece sabahları karın ağrım oluyor adet olacak gibi.2 gündür oda.beklemek sıkıcı ne zaman kanda baktırsam ki?

hanımlar bat 29 u.açlık hissi,göğüslerde kaşıntı,sık idrara çıkma.
ne diosunuz?test düz test erken gebelk dğl.szce bebiş var mı?
daha 9 gün var ama szce
canım bence silikde olsa 2. çizgi gözüküyor bence hamilesin.

Back
X