- 20 Aralık 2014
- 30
- 42
- 18
- 36

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşşallah çok sevindim senin adına :) bende adetimi bekliyorum inşallah gecikir günler geçmiyo şimdi :)günaydin ilk mesajimda ben de araniza katiliyorum hem de cok güzel bir haberle :)
simdilik kan testi yaptirmadim malum haftasonu ama durum "çift çizgi"
Eki Görüntüle 1343808 sevgili forum sakinleri ve artik hayalet takipcilikten ciktim ben de aranizdayim kabul ederseniz ve sizlerden destek bekliyorum.. var mi benimle birlikte bugun ögrenen ?
Cnm test pozitif ama kan testiyle dogrulatman lazımAdetime iki gün var sizce hamilemiyim kızlar ama adet sancışarımda var heran adet görecek gibiyim
Testte var gibi gorunuyor ama tatlim daha cok varmis erken gibi sankihanımlar bat 29 u.açlık hissi,göğüslerde kaşıntı,sık idrara çıkma.
ne diosunuz?test düz test erken gebelk dğl.szce bebiş var mı?
daha 9 gün var ama szce
Canim benimde ilk hamileligimde bole cikmisti hatta daha silik diyebilirim yumurtlama erken olduysa bu kadar cabuk cikabilir hayirlisi olsunnAdetime iki gün var sizce hamilemiyim kızlar ama adet sancışarımda var heran adet görecek gibiyim
canım bence silikde olsa 2. çizgi gözüküyor bence hamilesin.hanımlar bat 29 u.açlık hissi,göğüslerde kaşıntı,sık idrara çıkma.
ne diosunuz?test düz test erken gebelk dğl.szce bebiş var mı?
daha 9 gün var ama szce
canım bence çok net çıkmış hayırlı olsun...Adetime iki gün var sizce hamilemiyim kızlar ama adet sancışarımda var heran adet görecek gibiyim