Hamileyim ^_^ var mi bugun pozitif sonuc alan :)

Ben adetime 5 gün kala laboquick in erken gebelik testini yapmıştım ilişkiden 5 gün sonra doğru sonuç verdiğini iddia ediyorlar paketinde ben 10. gün yapmama rağmen negatif çıktı hiç beklemiyordum adetim 2 gün gecikince normal gebelik testi yaptım pozitif çıktı sonra kan verdim 318 çıktı
Ben de adetten 4 gün önce kan verdim yani dün. Sonuç 47 çıktı hala inanamıyorum şimdi ben hamile miyim

Slm arkadaslar benimde adetime 3 gun kala tahlil yaptim 56 cikti hamilemiyim acaba 2 gun sonra tekrar yapacam ama cok merak ediyorum...

Bu gün gördüm çok şükür ikinci çizgiyi Rabbim dileyen herkese versin

arkadaşlar mrb ben esımle bır hatadır korunmasız sekılde ilişkiye giriyoruz aşırı derecede adet gıbı sancılarım var ve akıntım var ayrıca adetımede daha 13 gun var sızdede aynı durumları yasayan oldumu ben daha once ılıskıye gırerken hıc boyle bır agrılar yasamamıstım neden boylekı

arkadaşlar mrb ben esımle bır hatadır korunmasız sekılde ilişkiye giriyoruz aşırı derecede adet gıbı sancılarım var ve akıntım var ayrıca adetımede daha 13 gun var sızdede aynı durumları yasayan oldumu ben daha once ılıskıye gırerken hıc boyle bır agrılar yasamamıstım neden boylekı
yumurtlama akıntısıdır o ve sancın da adetten 14 gün önce yumurtlama olur.

Rabbim bu duyguyu en kısa zamanda banada yaşatır inş. beklemek zor stresli bir süreçmiş

Back
X