- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Rmysrmysrmys
-
0.4 normal vücudumuzda bulunan hcg gün aşırı kan testini tekrarlayın yükselmişse gebelik var demektir.Merhaba arkadaşlar aklımı kurcalayan bir şey var en son 18 Temmuz'da adet gördüm 25 Temmuz'da spiral çıkardım 17 ağustos adet günümdü olmadım 4 ağustos ve iki defa daha korunmasız ilişkide bulunduk adet hala olmadım bugün kan testi verdim beta 0.4 çıktı ordaki hemşire 0.4 çıktığı için bişey var ama net değil dedi doktor negatıf dedi hamilelik umudumu kaybetmedim acaba hamile olabilirmiyim geç dönlenme meydana gelmiş olabilirmi
1 hafta daha beklesem net sonuç çıkarmı bide pcos hormon testinde olup olmadıgı çıkarmı0.4 normal vücudumuzda bulunan hcg gün aşırı kan testini tekrarlayın yükselmişse gebelik var demektir.
Çıkar ama vajinal muayene de gerekli Pcos tanısı için hamilelik şüphesi varsa 1 hafta beklemeyim gün aşırı 2 kere kan verin sonrasında doktora gitmeniz gerekiyor1 hafta daha beklesem net sonuç çıkarmı bide pcos hormon testinde olup olmadıgı çıkarmı
2 çocuk dogurdum olsaydı doktorlar söylerdi pcos yoksaÇıkar ama vajinal muayene de gerekli Pcos tanısı için hamilelik şüphesi varsa 1 hafta beklemeyim gün aşırı 2 kere kan verin sonrasında doktora gitmeniz gerekiyor
Sonradan mı oluşuyor acaba2 çocuk dogurdum olsaydı doktorlar söylerdi pcos yoksa
Sonradan oluştuğunu hiç duymadım genelde baştan beri olan bişey hormonal bozukluk sonuçtaSonradan mı oluşuyor acaba
Bende bugün baktım sonradan olmuyormuşSonradan oluştuğunu hiç duymadım genelde baştan beri olan bişey hormonal bozukluk sonuçta
Pcos olsa önceki hamieleliklerinizde doktorunuz söylerdi belki farklı bişeydir ya da hiç bişey yokturBende bugün baktım sonradan olmuyormuş
İnşallah hala adet olmadımPcos olsa önceki hamieleliklerinizde doktorunuz söylerdi belki farklı bişeydir ya da hiç bişey yoktur