Hamileyim acı çekiyorum :.( Resimli

papatyakiz1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
300
298
53
Merhaba kizlar 2.5 aylık hamileyim sol taraf boynum fena tutuldu tutuldu 1 haftadır hareket edemiyorum geceleri uyuyamıyorum minik hareket de dahi çok fazla canım yaniyor bağırıyorum o derece :.( Mavi ile işaretledigim alanda Sol kulağımın orda ense tarafından başımın yukarısına doğru zonklama sancı tarzında ilerliyor.Her gün daha kötüye gidiyor. Hastaneye gitmek istedim fizik tedavi doktorları izne çıkmış. Fizyoterapist aradım onlarda tatilde İnternetten egzersizler yaptım yada masaj her şeyi ama ilerliyor hamileyim ilaç da kullanamıyorum acil bir oneriniz olabilir mi zor durumdayim :KK43:

Eklentiler

• IMG_20210720_174211.webp
    IMG_20210720_174211.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 43
Acile git baş bölgesi bu hiç beklemediğin bir şey de çıkabilir Allah muhafaza

1 ay önce benimde oldu da hayatımda böyle bir tutulma yaşamamıștım kafam uyuşuyordu o derece. Kas gevşetici alıp sürdüm 2 günde düzelmeye başlamıştı. Gebelerin kullandığı bir krem vardır mutlaka

Merhaba kizlar 2.5 aylık hamileyim sol taraf boynum fena tutuldu tutuldu 1 haftadır hareket edemiyorum geceleri uyuyamıyorum minik hareket de dahi çok fazla canım yaniyor bağırıyorum o derece :.( Mavi ile işaretledigim alanda Sol kulağımın orda ense tarafından başımın yukarısına doğru zonklama sancı tarzında ilerliyor.Her gün daha kötüye gidiyor. Hastaneye gitmek istedim fizik tedavi doktorları izne çıkmış. Fizyoterapist aradım onlarda tatilde İnternetten egzersizler yaptım yada masaj her şeyi ama ilerliyor hamileyim ilaç da kullanamıyorum acil bir oneriniz olabilir mi zor durumdayim :KK43:
Canım bende romatizma var, bazen boynumu tutuyor ve hareket etmek şöyle dursun yutkunup su bile içemiyorum. Ağrı resimde gösterdiğin yerde oluyor, elle dokununca tam yeri belli olmuyor içten içten ağrıyor. Eğer mümkünse kanında crp ye bir baktır derim. Yükselmişse ağrı yapıyor olabilir

Islak saçla mı oturdun ya da kurutmadin mı saçını

Yok ıslak saç falan değil her şey yolundaydı iyiydi bir sabah acıyla uyandim işte 1 hafta oldu sol tarafım enseden yukarı başa doğru zonk zonk kalp gibi atiyor. Yatınca daha beter oluyorum tek iyi gelen şey soğuk buz kalıbı o da sıcak olunca zaten yine aynı eskiye dönüyorum :(

Soğuk kompres iyi geliyorsa tansiyon olabilir.tansiyonunu ölçtür.parol da içebilirsin.dene ağrını geçmiyorsa acile git

Fizik tedavi doktoruyla ne ilgisi var?
Gidin bir acile yapılabilecek ne varsa yapılsın doktor gerek görürse fizyoterapiste yönlendirir

Back
X