hamıleyım acıl

27yasemin

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2011
3.259
162
373
kızlar 6haftalık hamıleyım cok atesım var dun gecede ateslendım aspırın ıctım ama sakıncalı korkuyorum bu aksam gene ateslendım bebege zarar vermıcek ates dusurucu soylermısınız ınanın cok kotuyum sıze cvp veremeyebılırım anlayın luten

Canım, sana Parol önerebilirim ama yine de doktoruna sormanı tavsiye ederim..
Gerçi Parol'u bana doktor önermişti ama olsun..
Aspirin alman doğru olmaz diye biliyorum..

bebegin hayirli ugurlu olsun insallah,

bu konuda hicbir fikrim yok doktora ya da eczaneye sorsaniz yani burdan yanlis bilgiler gelebilir belki..

valla cnm benim hiç bi fikrim yok,yanlış yönlendirmek istemem ..eğer ateşin yüksekse ,bence hemen bi acile git,en azından doğru bir işlem yapılır..

aspirin alma ,bir kez almışsın ama başka alma..

evet parol olabilir ama bence kalk bi acile git eğer imkanın varsa.

aspirin alman yanlış olmuş bence doktora danımadan ilaç alma yarın doktorunla muhakak görüş ve bitki çayı bile içme derim .. sirkelibez yap eklem yerlerine koy ılık duş ve dinlen bence ateşin ççok yükselirsede geceden bi doktora görün geçmiş olsun

kızlar 6haftalık hamıleyım cok atesım var dun gecede ateslendım aspırın ıctım ama sakıncalı korkuyorum bu aksam gene ateslendım bebege zarar vermıcek ates dusurucu soylermısınız ınanın cok kotuyum sıze cvp veremeyebılırım anlayın luten

aspirin zararlı parol olabilir ama sen önce bir duş al panik yapma dinlen yarın doktora görün

Ya kızmayın da bir şey diyeceğim. İkidir böyle başlık açıyorsunuz.

Tutun ki önerilen ilacı içtiniz ve kötü sonuçlar çıktı ortaya.

Şimdi önerdiği için teşekkür eden insanı dava mı edeceksiniz ? :44:

Sağlık sorunlarınızda buraya gelmenizi değil,hastaneye gitmenizi tavsiye ediyorum.

Ya kızmayın da bir şey diyeceğim. İkidir böyle başlık açıyorsunuz.

Tutun ki önerilen ilacı içtiniz ve kötü sonuçlar çıktı ortaya.

Şimdi önerdiği için teşekkür eden insanı dava mı edeceksiniz ? :44:

Sağlık sorunlarınızda buraya gelmenizi değil,hastaneye gitmenizi tavsiye ediyorum.

ben de böyle düşünüyom

Hamilesiniz,iki gecedir çok ateşiniz var ;

Neden hala hastaneye gitmiyorsunuz?

Artık iki ilaç alırım düzelirim(hele de bunu K.K'da sorarım) dönemleriniz geçti,gebelik hassasiyet ister.

canım bilmem farkındamısın ama sen şu anda hamileliğinin ilk 3 ayı içerisindedin ve bu aylarda oluşan her türlü anomaliler bebeğin için çok zararlı sakın gelişigüzel ilaç alma :20: ve derhal doktora git ...

Yasemin canım geçmiş olsun konunu yeni farkettim inş iyisindir merak ettim seni
keşke aspirin almasaydın bende hamilelikte çok kötü olursam sadece minoset alıyordum ama bundan 10 sene önceydi tabi yeni doğum yapanlar daha çok bilgililerdir

ates konusunda hıcbır bılgım yok ama halledemedıysen hemen drmu arar ogrenırım hamıle olduguna cok sevındım ALLAH sag saglım kavusmanızı nasıp etsın

Çok geçmiş olsun.

İlaç tavsiyesi istemeyiniz veya ilaç önerisinde bulunmayınız, bu tip konular için konu açmayınız, sağlık şakaya gelmez, kulaktan dolma ilaç kullanımı tehlikelidir, hele hele hamilelik döneminde 2 kere daha tehlikelidir.

Lütfen en kısa sürede doktora gidiniz...

Back
X