HaMİLeYİm...... ALLAH'A ŞÜKÜRLER OLSUN

Gözünüz aydın ben bile okuyunca heyecanlandım yazmak istedim :17: ...Allah bu süreci sağlıkla sıkıntısız bir sekilde geçirmeni nasip etsin inş bebişini eline aldığın günüde görürsün inş canım...

:nazar::nazar: hayırlı olsunnnnnnnn ..tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrr:46: Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah :16:

amin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ALLAHIM isteyen herkese nasip eder inşallah

Ohh ne guzell darısı ısteyen herkesın basına olsun ınsallah:) cok guzl bır duygu ınsallah cok guzel gecırırsn bu donemı ALLAH ısteyn herkese nasıp etsın cok guzl bır duygu:49:

ne güzel Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.Allah ım banada,isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Tebrikler Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.Benimde bugün aşılamam yapıldı ve sonucum 12 martta belli olucak inşlalah banada buraya konu açmak nasip olur

:nazar:
HaMİLeYİm...... ALLAH'A ŞÜKÜRLER OLSUN:nazar::emir_bebek::49::52:

tebrikklleeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr Allah insallah bu hafta bu sevinci banada yasamayi nasip etsinnnnn Hayirli hamilelikler diliyorumm ayyyy inan mutlulugunu hissettimm bende mutlu oldum tekrar tebrikler Allah hep mutlu etsin banada dua et lutfen hamislerin duasi tutarmiss opuyorum :))) :nazar::emir_bebek::nazar:

hepinizden allah razı olsun allahım sizlerinde kucğını doldursun inşallah bende hamileliğimi öğrenmeden önce aşılama yapılacaktı onun için bekliyordum ki bi gün önce gebelik testi yaptım evde çift çizgiyi görünce inanamadım nasıl duygulandım hemen eşimi uyandırdım kalk test pozitif dedim hemen uyandı sevinçten tekrar uyuyamadım bile ertesi gün doktora gittim ne kadar geti diye sordu bende 1 ay dedim ulturasonla baktı keseyi gördü bize gerek kalmamış diye espiri de yaptı allahım çok mutluyum bu mutluluğu hepinize yaşatır inşallah .....:nazar::emir_bebek:

gerçekten isteyip isteyip de her ay hüsranın ne demek olduğunu bilen biri olarak
nasıl bir ruh halinde olabileceğinizi hayal edebiliyorum
hayal diyorum ben daha yaşamadım inşallah bizlerde yaşarız
sağlıcakla kucağına al inşallah:54:

Back
X