En son gitim de 16 haftalik hamileydim bazen sebepsizce icime bir endise doguyo korkuyorum acaba diyorum bebege birsey oldumu hastaneyemi gitsem fln birde Anne karninda bu bebegin uyumasi kac sat en fazla suruyo bazen diyolar bebek uyuyodur ondan karnin cikmadi tedirgin olma ama elde degil iste
En son gitim de 16 haftalik hamileydim bazen sebepsizce icime bir endise doguyo korkuyorum acaba diyorum bebege birsey oldumu hastaneyemi gitsem fln birde Anne karninda bu bebegin uyumasi kac sat en fazla suruyo bazen diyolar bebek uyuyodur ondan karnin cikmadi tedirgin olma ama elde degil iste
Ben daha yeni hamileyim 7 haftalık bende çok endişeliyim ama bence akışına bırakmak gerekiyor herşeyin en iyisini düşünmek gerekiyor kötü düşüncelerle bebek de etkileniyor o yüzden sadece bebeğin için moralini ve yeme içmeni önemse başka kimseyi takma allahın izniyle hiçbir şey olmaz inşallah sağlıkla huzurla kucağınıza alırsınız
o sadece sende değil hepimizde var emin ol aynı şekilde hergün ister istemez olumsuz şeyler doğuyor içime endişeleniyorum bazen sabredemiyorum kontrole gitmek için gidiyorum çok şükür herşey yolunda boşa kendime zehir ediyorum diyorum :) bildiğim kadarıyla bebekler anne karnında 25 dk uyanık 75 dk uyur şekilde olurlar ama değişebilir bazı bebekler çok hareketli oluyor bazıları da tam tersi. Neyse artık hareketlerini hissetmeye başlarsın yavaştan ben 21. haftadayım 18 gibi hissetmeye başladım ama 16 dan itibaren hissedilmeye başlayan var:)
Bende de oluyor canim, vesvese işte dua oku bol bol, baska seyle ilgilen ben oyle yapiyorum rahatlıyorum.
80 dk uyuyor diye duymustum ama emin degilim :)