hamileyim ama beta?

hopisu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
156
61
53
35
arkadaşlar allah ıma binlerce şükür ki yeniden hamile kaldım, önceki gebeliğim eylül ayında, beta düzenli artmadığı için sonlandırılmıştı. ikinci ayımızda yeniden hamile kaldığımı öğrencim. bugün kan teşti yaprdım, beta hcg 38 çıktı. henüz adetime 3 gün var. ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için tedirginliğim var tabiki. sizden ricam adetiniz geçmeden yaptırdığınız testte beta değeriniz kaçtı? ya da adetten sonra kaçıncı gün test yaptırdınız da beta kaç oldu?
cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

Ben adetimden iki gun snra yaptirdim 11.25 cikti 4 gun snra tekrar yaptirdigimda 323 olmustu bu gebeligimde ama kizimda hatirlamiyorum nasil olmustu..

Canım benim adetime 4gün vardı dün yaptırdım 60.26 çıktı. Yalnız benim yumurtlamam aralık 29 gibi oldu galiba 30unda randevum vardı sol yumurtalığım qğrıyordu dr yumurtan çatlamış ağrın ondan demişti. o gün yada bi önceki gün hamile kalmış olabilirim.

Ben gununde yaptrdim 415 ckti ama adetm duzenszdi erken oluyodm
Teşekkür ederim cnm inşallah hayırlısı olur

Ben adetimden iki gun snra yaptirdim 11.25 cikti 4 gun snra tekrar yaptirdigimda 323 olmustu bu gebeligimde ama kizimda hatirlamiyorum nasil olmustu..
Çok hizli artmis cnm çoğul gebelik mi yoksa tek bebek mi vardı?

Canım benim adetime 4gün vardı dün yaptırdım 60.26 çıktı. Yalnız benim yumurtlamam aralık 29 gibi oldu galiba 30unda randevum vardı sol yumurtalığım qğrıyordu dr yumurtan çatlamış ağrın ondan demişti. o gün yada bi önceki gün hamile kalmış olabilirim.
Cnm benim de 27 aralıkta randevum vardı doktor birkac güne catlar demişti. Bizde birkaç gün çalıştık tam ne zaman catladi bilemiyorum tabi 30 u olabilir ovulasyon testine göre. . O zaman aynı dönemde hatta aynı günlerde hamile kalmisiz;)

Olabilir canım :) inşAllah hayırlısı ile keseleri görürüz. Ben yarın gidiyorum bakalım bhcg ne kadar arttı. Buarada bende ilk kez kayağa gitmiştim düşe kalka bir hal olmuştum hatta çocuğum olsa düşmüştü demiştim eşime gör bakki hamile olduğumu öğreniyorum :) Tamameen rabbimin mucizesi...

hopisu .!.:
Teşekkür ederim cnm inşallah hayırlısı olur

Çok hizli artmis cnm çoğul gebelik mi yoksa tek bebek mi vardı?

Cnm benim de 27 aralıkta randevum vardı doktor birkac güne catlar demişti. Bizde birkaç gün çalıştık tam ne zaman catladi bilemiyorum tabi 30 u olabilir ovulasyon testine göre. . O zaman aynı dönemde hatta aynı günlerde hamile kalmisiz:KK66:
Valla cogulmu tekmi bilmiyorum canim daha dr gidemedim 6 aylik kizim var kismet olmadi daha dr gitmek :)

benim ilkinde adet on gün geçmişti değer 75'di ikincide 3 gün geçti 654'dü. inşallah değerin katlanarak yükselir

Valla cogulmu tekmi bilmiyorum canim daha dr gidemedim 6 aylik kizim var kismet olmadi daha dr gitmek :)
yaaa, ikisi birden büyüecek desene:))

benim ilkinde adet on gün geçmişti değer 75'di ikincide 3 gün geçti 654'dü. inşallah değerin katlanarak yükselir
inşallah canım, iki gün sora tekrar gidecem, bakalım ne olacak

Back
X