Hamileyim ama bir sorun var!

delyylade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
118
0
26
İstanbul
kızlar ben hamileyim dün öğrendim fakat sevgilim bu çocuğu istemiyor ben aldırmak istemiyorum onu ikna etmek için ne yapmam lazım şuan kendi dükkanı var çalışıyor ve baya bir borcu var birazda sıkıntıarı psikolojisi çok bozuk nasıl yaklaşmalıyımda beni anlamalı

evlenmeyi düşünüyor musunuz peki?
babasız çocuk büyütmek çok zordur, bebek için de senin için de
nasıl ikna edilir bilemem ama
neticede iki taraflı istemek lazım
umarım gönlünüze göre olur

evlilik tabiki düşünüoruz ama bunun için henüz erken oldunu sölüyor ama konu küçük bir can olunca insan düşünmeden geçemiyor bi hatadır yaptık belki ama ben çok istiyorum bebeğimi doğurmak napıcağımı bilmiorum :(

evlilik tabiki düşünüoruz ama bunun için henüz erken oldunu sölüyor ama konu küçük bir can olunca insan düşünmeden geçemiyor bi hatadır yaptık belki ama ben çok istiyorum bebeğimi doğurmak napıcağımı bilmiorum :(

kusura bakmayın ama evlilik için erken olduğunu düşünen birinden neden çocuk yaptınızki?
o çocuğun da doğmaya hakkı var elbette
siz de istiyormuşsunuz zaten
bir an önce sevgilinizi evlenmeye ikna edip çocuğu da doğurmalısınız
ama bunu nasıl başarırsınız bilemem
sevgilinizi tanıyan huyunu suyunu bilen sizsiniz
o yüzden size akıl veremem

Borç yiğidin kamçısıdır, yiğitse şayet :) Günümüzde borçsuz iş yapılmıyor maalesef...Elele verince borçlar da ödenir, sıkıntılar da giderilir. Önemli olan senin ellerinden tutabilecek biri mi, değil mi?

Kimse sana zorla kürtaj yaptıramaz ama erkek arkadaşın evliliğe yanaşmazsa, sen ve doğacak çocuk bu yükü kaldırmayı göze alabilir misiniz bunu düşünmek lazım...Kürtaj da bir kadın için zor ve travmatik bir olay, bu da ayrı bir yük tabiki...

Şimdi burada sana ahlak dersi vermeye çalışan çok olacak, hazırlıklı ol :)

Dilerim ki bu bebek hayırlara vesile olur, mutlu bir evliliğe götürür sizi ne diyelim...

Son düzenleme:
Back
X