Hamileyim ama Çay içmeden Duramıyorum

neonita

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
136
18
623
İstanbul
Merhaba,
Çay içmeden duramıyorum aklımda fikrimde sabah öğle akşam çay içmek var.
Süt,demir ilacı kısmını ayarlıyorum en azından arada 1-2 saat mutlaka bırakıyorum bu üçlü arasında, ama hala anlayamıyorum Çayın nasıl bir zararı olabilir?İnternette kansızlık dışında zararlarından net şekilde bahseden de yok.Sizce hamileyken çok çay içmek niçin zararlı?

bende hamile olunca kara kara düşünicem kesin :9:
allah analı babalı büyütsün inşallah canım :nazar:
teyzem 3 ay önce doğum yaptı.sütü bol olsun diye aktardan bitki çayı almış ayrı ayrı kendi akrıştırıyo içiyo.hatta erkan topuz mu ne o da önermiş.ondaykn bende tattım ve şimdi bende içiyorum siyah çayı çok aramıyorum o yüzden.hazmı kolaylaştırıyo memnunum artık kahvaltıda içiyorum o kadar :34:
bu tarz bitki çayları içe bilirsin canım :8:

Cnm bnde çay sevmem ama hamile kaldğm dan beri cnm istiyor ama çok açık içsen bişey olmazmış doktorumda öyle söylüyor

Çayın içindeki etken maddeler demirin emilimini engellediği için kansızlığa sebep oluyor.Çayı çok seviyorsanız açık içip bir iki damla limon damlatırsan bu sorun ortadan kalkıyor.Kansızlıkta bebeğin gelişimini engelleyeceği için çayı hamilelere önermezler

Son düzenleme:
canım öncelikle allah tamamına erdirsin, aynı sorun bende vardı o kadar çok seviyorumki bu konuda hiç kısıtlayamadım kendimi bebişim doğdu bugün 40 günlük oldu gelişiminde hiç bi sorun olmadı hatta iri bebek olarak doğdu, kansızlık gibi bi problemimizde hiç olmadı, demir ilacını aksatma çok abartmadan içersin

canım öncelikle allah tamamına erdirsin, aynı sorun bende vardı o kadar çok seviyorumki bu konuda hiç kısıtlayamadım kendimi bebişim doğdu bugün 40 günlük oldu gelişiminde hiç bi sorun olmadı hatta iri bebek olarak doğdu, kansızlık gibi bi problemimizde hiç olmadı, demir ilacını aksatma çok abartmadan içersin

Allah razı olsun, çok teşekkür ederim.
inşallah bir şey olmaz ilacımı aksatmıyorum, çok demli ve eski çay içmiyorum ve demir ilacı saatini süte ve çaya yakın tutmuyorum.

Back
X