son adet tarihim 9 mayıs
30 günde bir adet görüyorum
9 haziranda idrar testi yaptım pozitif aynı gün kan testi yaptırdım sonuç 310
sizce değerler nasıl?
eger hamileysem kaç günlük veya haftalık oluyorum?
adet gününde bhcg si benim gibi olan var mı? daha da mühimi gebeliği devam eden varmı ?
lütfen yardım edin heycanla bekliyorum cevaplarınızı.
bende 12 mayıs son adet tarihim. 28 günde bir oluyorum.9 mayısta olmam gerekirdi.olmayınca 10 mayısta kantesti yaptırdım. sonuç 178 çıktı .çok mu düşük acaba
merhaba
ben mikroenjeksiyon yaptırdım.38 yaşındayım ve bu 5.denemem, normalde 15 haziranda regl olmam gerekiyordu olmadım. 10 günde bhcg 172, 12 günde 310 çıktı. aynı zamanda da bazen kasıklarımda ve karnımda adet olacakmışım gibi ağrım var .
formlarda okuduğuma göre bthcg nin iki kat artması gerekiyormuş.acaba benim embriyolarımda bir sorunmu var çok merak ediyorum benim gibi aranızda olan varmı
fikirlerinize ihtiyacım var
merhaba
ben mikroenjeksiyon yaptırdım.38 yaşındayım ve bu 5.denemem, normalde 15 haziranda regl olmam gerekiyordu olmadım. 10 günde bhcg 172, 12 günde 310 çıktı. aynı zamanda da bazen kasıklarımda ve karnımda adet olacakmışım gibi ağrım var .
formlarda okuduğuma göre bthcg nin iki kat artması gerekiyormuş.acaba benim embriyolarımda bir sorunmu var çok merak ediyorum benim gibi aranızda olan varmı
fikirlerinize ihtiyacım var
canım benim bu konuda detaylı bir bilgim yok ama mikroenjeksiyon yaptırmış arkadaşlar var kesinlikle kendini yormaman hatta uzanman gerekiyor çünkü doğal yollardan bebeğin tutunması ile bu aynı değil kesinlikle kalkma 3 ay sonra inşallah ki daha uzun sürebilir bebek iyice yerleştikten sonra problem kalmaz inşallah..Allah yardımcınız olsun...
canım benim bu konuda detaylı bir bilgim yok ama mikroenjeksiyon yaptırmış arkadaşlar var kesinlikle kendini yormaman hatta uzanman gerekiyor çünkü doğal yollardan bebeğin tutunması ile bu aynı değil kesinlikle kalkma 3 ay sonra inşallah ki daha uzun sürebilir bebek iyice yerleştikten sonra problem kalmaz inşallah..Allah yardımcınız olsun...
arkadaşlar ne kadar uzgun olduğumu anlatamam bebeğim gelişmemiş onu aldırmak zorundayım 7.haftadayım meleğime o kadar alışmıştım ki allah kimseye yaşatmasın bu acıyı çook üzgünüm çoooooooooooook
şimdi okudu7m bana tebrikler yazmızsınız benim için yazı yazan herkese çok teşekkür ederim umarım hayat yüzümü yeniden güldürür çünkü kendime bile küstüm
canım inan tebrikler yazacaktım ki yazını okudum çok geçmiş olsun üzme kendini bundada bir hayır vardır.rabbim meleğini tekrar sana en kısa zamanda gönderir inşallah
şimdi okudu7m bana tebrikler yazmızsınız benim için yazı yazan herkese çok teşekkür ederim umarım hayat yüzümü yeniden güldürür çünkü kendime bile küstüm
Canım bence bu tür kararlarda birden fazla doktora görün hatta risk yoksa biraz daha beklemeni tavsiye ederim. doktorların bu şekilde söyleyip de aldırmayan ve sağlıklı bebek dünyaya getiren tanıdıklarım var.
başka bir doktora daha gittim kalp atışıda var ama 7.haftada olmama rağmen 4 haftalık gibi gelişememiş neden olur diyorum onuda açıklayamıyolar ben o kalbi nasıl durdurucam atmak için çırpınıyo offfffff ooooooooooooooofffffffff allah kimseye yaşatmasın