Hamileyim ama gec dollenmemi lutfen acil

ayselmamedova123

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
534
217
18
28
Merhaba kizlar adetim 27 nisandi 5 gun suruyor ve sadece 5 maysta iliskiye girdm esimle suan 13+2 hamile olmalydm ama ultrason doktoru 12+1 diyor ama ne kadar gec dolenirki bilmiyorm kotu doktorda degil bilgili ama kafam karisdi gec ovulasyonda hic olamaz cunki adet baslangcndan sadece 8 ci gun iliskiye girdim sperm o kadar yasyamazdi

Suana kadar hersey yolunda gectiyse ki artik 3 aylik hamilesiniz bunu onemsemeyin..gec dollenme acik uclu bir kavram.bebeginiz saglikliysa cok muhim degil.baska bir dra gitseniz ultrasonu ileri tarihte gosterebilir..

cunku 27 nisanda adet gören biri 10 mayısta yumurtlar 5 mayısta olduysa erkendir benim geç döllenme oldu mesela 4 şubat sat tarihim ama 17 şubat hesapladı doktor

Evet bencede oyle hatta popo tarafinda sanki bebegin tasagini gordm afedersin belki yanildm ama iki bacak arasndaydi

12 haftalık bebeğin taşağını gördünüz öyle mi bravo size Ayrıca rabbim hayırlı evlat eylesin niye defalarca ayrı ayrı konu açıp çocuğum erkek deme ihtiyacı hissediyorsunuz çok merak ettim

12 haftalık bebeğin taşağını gördünüz öyle mi bravo size Ayrıca rabbim hayırlı evlat eylesin niye defalarca ayrı ayrı konu açıp çocuğum erkek deme ihtiyacı hissediyorsunuz çok merak ettim

Emin degilim zaten sanki dedim kesin gordm demedm... Ayrica doktor erkek dedigi icin merakliyim acaba oylemi diye yoksa kizda olsa benim bebegim

atkadasımızın daha önceki bebişi kız oldugu için 2.erkek olmasına sevşnmesi gayet normal bizden de belki yorum bekliyordur evet erkek falan diye ama erkekler gerçekten 11-12 haftalarda testisleri oluşuyor görünmüş olabilir bende 11 hafta da öğrendim cinsiyetini erkek ti suan 23 haftalık detaylı ultrasondada erkekti yüzde bin dedi hatta doktor

Canm sagol anladigin icin...ben oglumda olsun cok isdiyorum bide herkeze heycandan yaydm erkek diye gelde bide kizmiw de nebilim doktor yuzde yuz erkek dedi iyi doktordu herkez cok ovdu o asla yanilmaz diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…