Hamileyim ama hamileliğime bile sevinemedim

txuxlay2007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2007
39
0
86
41
Bursa
merhaba kızlar uzun bir aradan sonra temmuz ayında 2.kere hamile kaldm ve dünyalar benim oldu.bursada bir profesör hastasıyım.doğal yoldan hamile kaldım.14 ağstosda adet olmam gerkiyordu olmadım.16 sında test yaptm ikinci çizgi silik.çok mutluydum artık.2.5 yıldan sonra yine hamile kalmştm.kontrole gittim.keseyi gördk.1 hafta sonra kalp atşlarnı dyduk.ve bi hafta sonra tekrar gittk.ve bebişim bu hafta gelişmemiş:( ama kalp atşları var.ama zayıf olduğunu söylüyorlar.ve doktor kalp atşları durucak dedi %99 ve gebelik sonlancak dedi.dün başka bi doktora gittim normal dedi.ama sanki emin degil.ama hala küçük kalbi atyor.cumaya kadar bekliycez ve gidecegiz tekrar.hamileyim hala ama sevinemiyorum bile.üzüntüden mahfoldm.kürtajla alıcak ve tahlile yollayacakmş.bebektemi bir sakatlık var diye.ve bende gizli şeker ve kan pıhtılaşmasına akacakmş .ne olcak şimdi nasl dayancam .allahm bir mucize gerçeklerşirmi acaba.lütfe bana yardm edin mahfoldm ağlamaktan:((((

Cnm sakın üzülmee
bu tür gebelikler bebeğin sağlıksız olmasından dolayı sonlanıyor.
Sağlıklı bebeğin olsun inş.
Ileride düşse veya sağlıksız doğsa daha çok üzülürsün.
Herşeyde bir hayır vardır.
Doktorun çok önemli.
Mutlaka iyi bir doktora görün.

üzülme canım bol bol dua et RABBİM büyük meleğin seninle kalsın inşallah

sitres yapma bak kalp atısları varmıs nasıl olsa yerimseniben

Sen stress yaptıkça bebeğin zarar görür.
Sakinleş bol bol dua et ki hayırlısı olsun.

Allah sabrını versin sana ve içini rahatlatsın inş.

rabbim hakkında ne hayırlısıyla onu versin o herşeyin eniyisini bilir sağlıksızsa bunu engellemiş olursun rabbim sağlıklı evlatlar versin hem normal kaldıysan bunun tekrarıda olabilir sıkma canını güzelim allaha sığın o bizim için en güzelini diler

canım bebeğin çok küçük yaaaa. kalp atışlarının zayıf olması normal aslında. ben 7. haftayı aşındırıyorum. dr um kalp atışı için 8. haftayı uyf-gun gördü

Uzulme lutfen benımde ıkıncı gecen sefer dustu kese görunuyo bebek görunmuo ıcınde 4 hafta 5 gunluk dedı cuma bakıcak tekrar kanamamda war allah yardımcımız olsun:(:(

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım...İyisinizdir inşallah...Bu arada Tülay'cığım Allah'tan ümit kesilmez biliyosun...İnşallah bebeğin bizimle hayata tutunacak, dualarım seninle Tülay'cığım...

Rabbım yardımcın olsun ıns.hakkınızda ne hayırlı ise onu versın.ama sakın umıtsızlığe kapılma cnm.9.haftada kalp atısı duyulan bebişler var.

merhaba kızlar uzun bir aradan sonra temmuz ayında 2.kere hamile kaldm ve dünyalar benim oldu.bursada bir profesör hastasıyım.doğal yoldan hamile kaldım.14 ağstosda adet olmam gerkiyordu olmadım.16 sında test yaptm ikinci çizgi silik.çok mutluydum artık.2.5 yıldan sonra yine hamile kalmştm.kontrole gittim.keseyi gördk.1 hafta sonra kalp atşlarnı dyduk.ve bi hafta sonra tekrar gittk.ve bebişim bu hafta gelişmemiş:( ama kalp atşları var.ama zayıf olduğunu söylüyorlar.ve doktor kalp atşları durucak dedi %99 ve gebelik sonlancak dedi.dün başka bi doktora gittim normal dedi.ama sanki emin degil.ama hala küçük kalbi atyor.cumaya kadar bekliycez ve gidecegiz tekrar.hamileyim hala ama sevinemiyorum bile.üzüntüden mahfoldm.kürtajla alıcak ve tahlile yollayacakmş.bebektemi bir sakatlık var diye.ve bende gizli şeker ve kan pıhtılaşmasına akacakmş .ne olcak şimdi nasl dayancam .allahm bir mucize gerçeklerşirmi acaba.lütfe bana yardm edin mahfoldm ağlamaktan:((((

slm tülay gercekten durumuna çok üzüldüm ama belki teselli olur diye yazmak istedim bende şuanda 8 haftalık hamileyim ama bebegim 5 haftalık görünüyo benim kanamamda var ve senin gibi bebegimi kaybetmekle burun burunayım ve ben daha önce 4 kez düşük yaptım hemde yata yata birsürü igne ve ilaçla demek istedigim şuki belki acı ama akıcak kan damarda durmuyo sen üzülerek sadece bebegin gitmesini kolaylaştırırsın yüregini ferah tut ve inan benim 4 yaşında birde kızım var inan neler atlattım onu dünyaya getirene kadar ama çok şükür allah onu bana nasip etti şimdi bunuda kucagıma alıcam ben inanıyorum lütfen sende inan o küçük kalp senin hissettigin herşeyi hissediyor onu umutlandırmak senin elinde sen güçlü olki oda senden güç alıp hayata tutunsun

benim içime su srptiniz arkadaşlar bebeişim bana sıkı sıkı tutunur inş.allahtan umudumu kesmiyorum.bugün herşey belli olacak......

herkese merhaba,ben de aranıza yeni katıldım.4 gün önce beta hcg yaptırdım ve dğerim 27 çıktı.dün tekrar yaptırdım ve bu kez de 46 çıktı.:(((dr.la görüştüm evet değer biraz düşük ama 1 hafta bekleyip testi tekrar et dedi.şimdi önümüzdeki pazartesiyi bekliyorum.nasıl geçecek hiç bilmiyorum aklım sürekli bunda.şu an bütün belitileri yaşıyorum mide bulantısı,ara ara baş dönmeleri..
tülay,ben de senin gibi hamileliğime sevineyimmi üzüleyimmi bilemez haldeyim:(o yüzden senin durumuna da üzüldüm. inşallah Allah hepimizin hakkında en hayırlı olan neyse onu verir.stres yapma diyebilmek isterdim ama bu durumdayken sakin olabilmenin pek mümkün olmadığını biliyorum.benim de aklımda sürekli aynı düşünce var malesef.stres yapmamak şu durumda en doğrusu ama ben hiç beceremiyorum.:((inşallah hayırlısıyla bebeklerimiz bize sürpriz yapar ve gelişimleri iyi bir şekilde gider..sonra da hayırlısıyla kucaklarımıza alırız..şu anda yapacağımız en iyi şey bol bol dua etmek...

Back
X