- 14 Mart 2017
- 9
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi semracan45
-
Kesinlikle magnezum hapi yut ise yariyor. Zaten hamilelikte yutulmasi gerek bir hap. Hep agrilarini dindiriyor gerilmelerde vs. hemde wcye götürüyor hemde aninda.Merhabalar 9 hafta 4 gunluk hamileyim ama cok kotu kabizlik problemim var dayanilck gbi degil bu sabah afedersnz biraz ıkndm tuvaletimi yapmak icin ve makattan kan geldi sizce nden cok korktum ilk bebegimin 9 haftalik kalbi durmustu simdi yine icimde korku var bana yardm edin benim gibi olan var mi nolursunuz
nekadar geldi? cokmu zorladin? Zorlayinca gelir minik damlalardaPeki sizce kan gelmesi normal mi ben cok korktum makattan geldi
dedigim gibi manezum hapi kullan onu zaten kullanmalisin! O da wcye götürüyoValla cok asiri degil ama geldi yani aktigini gordum sok oldum tuvallette sonra peceteye sildim orami peceteye de geldi sonra gelmedi hic bsey ama bn korktum ozellikle dikkat ettim arkadan geldi yani ama cok ikindim ben zorladm bebegime bisey olmamstr dmi korkuyorum bi dahaki doktor kontrolm 3 hafta sonra ozel oldgu icin sık sık gdemyrm baska doktra gtsem normal hastanye yanls ilac verir dye de korkuyom napcm ben boyle ya
Cok saol canim denicem insallah gecer
Ikinma canım ikinman hamilelik te iyi değil ayrıca doktora muaneyene gittikten sonra 10 gün kadar tekrar ucretsiz muayene olabiliyorsun özelde 3 hafta beklemene gerek yok birde armut ve Ayranı aynı gün tüket hemen etki eder kabizliga aMerhabalar 9 hafta 4 gunluk hamileyim ama cok kotu kabizlik problemim var dayanilck gbi degil bu sabah afedersnz biraz ıkndm tuvaletimi yapmak icin ve makattan kan geldi sizce nden cok korktum ilk bebegimin 9 haftalik kalbi durmustu simdi yine icimde korku var bana yardm edin benim gibi olan var mi nolursunuz
Canim dr'a git bence bi. Ben kayisi yiyorum o zmn duzeliyrm ama bende yurtdnsa oldgmdan bulamiyorm uzun zmandr bende kotuyum. Baska ne yenir bilmiyrm. Heryerde kayisi ariyorum inankiMerhabalar 9 hafta 4 gunluk hamileyim ama cok kotu kabizlik problemim var dayanilck gbi degil bu sabah afedersnz biraz ıkndm tuvaletimi yapmak icin ve makattan kan geldi sizce nden cok korktum ilk bebegimin 9 haftalik kalbi durmustu simdi yine icimde korku var bana yardm edin benim gibi olan var mi nolursunuz
Evet kullanyrm progestan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?