Hamileyim ama kabizlik sorunum var acil yardim

semracan45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2017
9
0
1
32
Merhabalar 9 hafta 4 gunluk hamileyim ama cok kotu kabizlik problemim var dayanilck gbi degil bu sabah afedersnz biraz ıkndm tuvaletimi yapmak icin ve makattan kan geldi sizce nden cok korktum ilk bebegimin 9 haftalik kalbi durmustu simdi yine icimde korku var bana yardm edin benim gibi olan var mi nolursunuz

Kan geldiyse hemoroiddir. Dra gozukun kadin dogum yada dahiliyeye. Sabah ilik su icin. Kayisi veya gin kurusu yiyin .

Bende de var bu sorun. Doktorum hamilelerin icebilecegi bir surup verdi onunla rahatca tuvalete gidebiliyorum sizde danisjn

Merhabalar 9 hafta 4 gunluk hamileyim ama cok kotu kabizlik problemim var dayanilck gbi degil bu sabah afedersnz biraz ıkndm tuvaletimi yapmak icin ve makattan kan geldi sizce nden cok korktum ilk bebegimin 9 haftalik kalbi durmustu simdi yine icimde korku var bana yardm edin benim gibi olan var mi nolursunuz
Kesinlikle magnezum hapi yut ise yariyor. Zaten hamilelikte yutulmasi gerek bir hap. Hep agrilarini dindiriyor gerilmelerde vs. hemde wcye götürüyor hemde aninda.

Valla cok asiri degil ama geldi yani aktigini gordum sok oldum tuvallette sonra peceteye sildim orami peceteye de geldi sonra gelmedi hic bsey ama bn korktum ozellikle dikkat ettim arkadan geldi yani ama cok ikindim ben zorladm bebegime bisey olmamstr dmi korkuyorum bi dahaki doktor kontrolm 3 hafta sonra ozel oldgu icin sık sık gdemyrm baska doktra gtsem normal hastanye yanls ilac verir dye de korkuyom napcm ben boyle ya

Gebelikte kabızlık sorunu oluyor ama ıkinmasan daha iyi olur. Çok sıkıntı yaratıyor kesin ama dikkatli olmak lazım..Dr a danışın ilaç veriyor
Yada sabah aç karna kayısı yiyin üstüne ılık su için. Kayısı suyu da olur. Aktivya kayısılı vs yiyebilirsiniz ya da kefir için iyi gelir...
Bol bol su ic canım çok geçmiş olsun

Valla cok asiri degil ama geldi yani aktigini gordum sok oldum tuvallette sonra peceteye sildim orami peceteye de geldi sonra gelmedi hic bsey ama bn korktum ozellikle dikkat ettim arkadan geldi yani ama cok ikindim ben zorladm bebegime bisey olmamstr dmi korkuyorum bi dahaki doktor kontrolm 3 hafta sonra ozel oldgu icin sık sık gdemyrm baska doktra gtsem normal hastanye yanls ilac verir dye de korkuyom napcm ben boyle ya
dedigim gibi manezum hapi kullan onu zaten kullanmalisin! O da wcye götürüyo

Cok saol canim denicem insallah gecer

Merhaba. Merak ettim, progestan kullanıyor musunuz? Eğer kullanıyorsanız, bu ilaç kabız yapmada bir numara. :) İkinmamaniz çok önemli, ama kabız olunca ister istemez oluyor sanırım. Doktorunuz size bu konuda yardımcı olacak bir ilaç önerir mutlaka.

Ikinma canım ikinman hamilelik te iyi değil ayrıca doktora muaneyene gittikten sonra 10 gün kadar tekrar ucretsiz muayene olabiliyorsun özelde 3 hafta beklemene gerek yok birde armut ve Ayranı aynı gün tüket hemen etki eder kabizliga a

Canim dr'a git bence bi. Ben kayisi yiyorum o zmn duzeliyrm ama bende yurtdnsa oldgmdan bulamiyorm uzun zmandr bende kotuyum. Baska ne yenir bilmiyrm. Heryerde kayisi ariyorum inanki

Evet kullanyrm progestan

Progestan kullandığım dönemlerde, ne kadar su içsem de, yemeklerde corba ve sıvı şeylere ne kadar özen gösterem de lavaboya gittiğimde hiçbir şeyin değişmediğini görüyordum ve gerçekten hamilelik boyunca hep böyle olacak sanıp, üzülüyordum.

Ama o dönemler bu durumu progestana degil günde iki kere aldığım demir/kan hapına bağlıyordum. Ne zaman ki, tehlike geçti doktorum progestani bırak dedi ben de duzeldim. Sanırım sizde de bırakana kadar devam edecek bu süreç.

Iyi aksamlar benimde asiri kabizlik problemim var bende ikinmak zorunda kaldim ve suan cok korkuyorum 8 hagtalik hamileyim agrim var nolur bisey soyleyin

Back
X