ya kese kac haftalıkken gözukur benım tahmınıme gore ben 3 haftalık fılan hamıleyım ama beta hcg neden yuksek
5haftalıkken falan gözükür merak etma. herkeste deişiyo bu durum, kimi 5haftalıkken kalp atışı duyuyo,kimi 7haftalıkken işte döllenme tarihiyle ilgili bu.. beta haftaya göre büyükse ikizdir belki:)))))[/QUOTE]
nedense betanın yüksek olması bana da ikiz ihtimalini aklıma getirdi :))) hadi bakalım hayırlısı olsun
bir de arkadaşların dediği gibi adamakıllı bir doktora gidin, kafanızdaki soru işaretlerinden kurtulmuş olursunuz ...
herkese selammm nolur bana cewap verinn....2 gün önce adet gecikmesiylesağlık ocağına gittim idrar da 2 çizgi çıktı hamile olduğumu öğrendim.çok istiyoduk olmuyodu rabbim herkese versin.. fakat dün hastaneye gittim beta hcg 3648 çıktııı.... son adet tarihim: 13 temmuz bna bbgın 4 hafta 6 günlük diyoooo :S yanı bebek 33 gunluk oluyo deyısıne göreee ama 33 gun onceye gıdersekk ben regl olyodm :S esımde askerden o gun gelmıs oluyor bu ımkansız ya ... nasıllll 4 hafta 6 gunlk hamıle oluyorum kı brde alltan muane etıller keseyı göremıyoruz dedı yabu nedemk şimdiiiiiiiiiiii nolurr cvp
Merhaba,
Ben aranıza yeni katıldım. Hamilelikle ilgili bir çok ayrıntıyı burdan öğrendim. 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Doktora gittim. ultrasonda keseyi göremedi. Kan testi istedi. pozitif çıktı. Şimdi cumartesi tekrar çağırdı kese oluşabilir diye. Ama ben çok korkuyorum Bir aksilik olur mu diye. 3-3.5 haftalık hamileyim. Sizce normal mi kesenin görünmemesi. Cevap yazarsanız çok memnun olurum.
cnm kese 5. haftadan sonra görünür. stres yapma bekle.
herkese selammm nolur bana cewap verinn....2 gün önce adet gecikmesiylesağlık ocağına gittim idrar da 2 çizgi çıktı hamile olduğumu öğrendim.çok istiyoduk olmuyodu rabbim herkese versin.. fakat dün hastaneye gittim beta hcg 3648 çıktııı.... son adet tarihim: 13 temmuz bna bbgın 4 hafta 6 günlük diyoooo :S yanı bebek 33 gunluk oluyo deyısıne göreee ama 33 gun onceye gıdersekk ben regl olyodm :S esımde askerden o gun gelmıs oluyor bu ımkansız ya ... nasıllll 4 hafta 6 gunlk hamıle oluyorum kı brde alltan muane etıller keseyı göremıyoruz dedı yabu nedemk şimdiiiiiiiiiiii nolurr cvp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?