Hamileyim Ama Kesecik Görünmüyor

ozge0606

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
159
1
46
Ankara
herkese selammm nolur bana cewap verinn....2 gün önce adet gecikmesiylesağlık ocağına gittim idrar da 2 çizgi çıktı hamile olduğumu öğrendim.çok istiyoduk olmuyodu rabbim herkese versin.. fakat dün hastaneye gittim beta hcg 3648 çıktııı.... son adet tarihim: 13 temmuz bna bbgın 4 hafta 6 günlük diyoooo :S yanı bebek 33 gunluk oluyo deyısıne göreee ama 33 gun onceye gıdersekk ben regl olyodm :S esımde askerden o gun gelmıs oluyor bu ımkansız ya ... nasıllll 4 hafta 6 gunlk hamıle oluyorum kı brde alltan muane etıller keseyı göremıyoruz dedı ya bu nedemk şimdiiiiiiiiiiii nolurr cvp

ya kese kac haftalıkken gözukur benım tahmınıme gore ben 3 haftalık fılan hamıleyım ama beta hcg neden yuksek

hangi ilişkide hangi gün hamile kaldığın bilinemeyeceği için,gebelik haftan ensonki adet tarihinin ilk gününden itibaren hesaplanır

sakın şimdiki kontrolü göz önüne alıp üzülme.kese bu kdr erkn görünmeyebilir. bu hatayı bnde yaptm erkn gttim kontrole erkn dediimde 6 haftalıktı. dr. kese görünüyo ama bebek yok dedi bni radyolojiye yolladı alttan bakan doktorda boş gebelik diye şak teşhisi koydu hemen kürtaj dediler..ben yıkıldım tabi..dedm bi doktora daha gidiim..gittiim başka doktor bna 10 gün bekleyelim bebek keseye sonrada yerleşebilir eğer hala kalp atışı duymazsak kürtaj yaparız dedi. ve 10 gün sonra gittiğimde bebeğimi ve kalp atışlarını gördük..düşünebiliyomusun az kalsın bebeğimden olcaktım..1.gitiiğin hastaneye dikkat et 2.asla 1 doktora güvenme başka yerlere de git 3.erken kontrole gitme bn 7 hafta 2 günlükken gördm bebeğimi..snnki daha çok erken..o dediğin tarihi de son adet tarihinin başlangıcından itibaren sayıyolar o yüzden o kadar fazla çıkıyo cnm..

ya kese kac haftalıkken gözukur benım tahmınıme gore ben 3 haftalık fılan hamıleyım ama beta hcg neden yuksek

5haftalıkken falan gözükür merak etma. herkeste deişiyo bu durum, kimi 5haftalıkken kalp atışı duyuyo,kimi 7haftalıkken işte döllenme tarihiyle ilgili bu.. beta haftaya göre büyükse ikizdir belki:)))))

özge merhaba canım hayırlı olsun bebeğin. snin son adet tarihine göre hesap yapılıyor ondan bebeğin sana büyük geliyordur. ultrasonda bende bebeğimi 5+3 de gördüm kalp atışlarınıda 6+4de ama ultrasonda bebeğim 6 haftalıktı 4 gn farketti son adet tarihime göre. sende endişelenme keyfini sür bu mutlu haberin. 1 hafta sonra görürsün bebeğini inş. kalp atışlarını görüncede tam haftasını öğrenirsin.

kan testını tekrarla bakalım 2ye katlamısmı degerın genelde deger 1500ken görünür kese benım 5 haftalık olmaya yakındı kese göründü kan degerın yıne yüksek cıakrsa baska bır hastaneye gıt daha gelısmıs ultrasonlu bıryer olsun baktır görünmesı lazım cünkü okdar yüksek degerde kesenın

Canım adet olduğun zaman yeni yumurtan oluyor ve ilişkinin olduğu gün belirlenmesi zor olacağı için yumurtanın yaşı hesaplanıyor embriyonun değil tabiri caizse :) Dolayısıyla adetinin ilk günü itibariyle 40 hafta sayıyorsun doğuma yani 10 ay eder. Ancak hep 9 ay 10 gün deriz . İşte o embriyonun doğum süresi. Keseye gelince sen ilişkine göre 3 haftalıksın tahmini o yüzden kese çok zor görünür . Ben boş gebelik geçirdim boş gebelikte kese oluyor ama içinde embriyo olmuyor gelişmiyor. Yani sen testtede pozitifsin hiç korkma boş yere stres yapma . hayırlı olsun

canım bende 4 haftalıkken gittim ve bende de kese görünmemişti doktor özellikle söyledi kesede 5.haftadan sonra görünebilir diye ve öyle oldu 5.haftam bittikten sonra kese göründü.
benimde sat: 9 şubattı ve o gün eşim yurt dışına gitmişti 5 günlüğüne,doğal olarak o geldikten sonra hamile kaldım ama gebelik haftasını 9 şubat diye hesaplıyoruz.dert etme yani umarım kese görünür en yakın zamanda.

Merhaba,

Ben aranıza yeni katıldım. Hamilelikle ilgili bir çok ayrıntıyı burdan öğrendim. 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Doktora gittim. ultrasonda keseyi göremedi. Kan testi istedi. pozitif çıktı. Şimdi cumartesi tekrar çağırdı kese oluşabilir diye. Ama ben çok korkuyorum Bir aksilik olur mu diye. 3-3.5 haftalık hamileyim. Sizce normal mi kesenin görünmemesi. Cevap yazarsanız çok memnun olurum.

cnm kese 5. haftadan sonra görünür. stres yapma bekle.

Kızlar bende hamileyim galiba ulrason kağıdında 0,65 cm yazıyo henüz doktorum bişe demedi kan tahlili istedi salı günnü sonucu alıcam :)ama belirtilerim var bazı yemeklerden tiksiniyorum kokuları bi tuhaf geliyo akıntım peynir kesigi gibi geliyo gögüslerime dokunduğum zaman acıyo ayrıca son adetim 1 ay geç ti

Sakın moralini bozma daha erken benim 5 haftalikken görünmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…