Hamıleyım ama kımselere soyleyemıyorum ...

mineralcik

canim ßeßegim x
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
35
0
36
- Yurtdışı
benneyaptımki temmuzda DÜGÜNÜM olacak .ama gecen hafta hamile oldugumu ögrendim. kimselere söyleyemiyorum. 1 senedir kendimi beyaz gelinligin icinde hayal ediyordum.hamile oldugumu söylersem bi problem olacak ve dugun iptal olacakmis gibi geliyor. dügünden sonrada 2 aylik hamileyim desem annem felan kirilacak belkide . ne yapmam gerekiyor bi akil verin bana...:çok üzgünüm:

eger söyleyemicek durumdaysan 7aylık dogdu dersin cnm sıkıntı yapma olmuş bikere sonuçta evlencen okişiyle keşke acee etmeseydin hayırlısı olsun yinede

Hamıleyım dersen neden dugun ıptal olsun kı?

Olmadı soylendıgı gıbı erken dogum olayına basvurursun.

Keske az daha duyarlı olunsa korunma hakkında.Madem sabır konusunda duyarlı olunamıyır.

:))))) neden bıraz daha beklemedın ?
hem neden dugunun ıptal olsun ki
evlenecegın adamdan deılmı zaten cocuk
olumsuz dusunme
erken dogum dersın hem....

aslinda dini nikah ve resmi nikahim var .bulundugum cevrede dugun olmadan bebek olamaz iliskiye girilemez diye bi baski var. dugunu nikah gibi goruyorlar. gecen sene sözlendikten sonra nikah islemlerini yaptirdik. ama gercek evli olabilmemiz icin dugunu bekliyo herkes. anlamiyorum ve cok stres yapiyorum. hayatini baskalarina göre planlamak cok zor.

ben öncelikle tebrik ediyorum. madem evlendiniz eşinden hamile kalman çok doğal. ama tepki almak istemiyosan eşinle aranzda küçük bi sır olarak kalsın 7 aylık doğdu dersniz çevreye. eşine sölemelisin bence onunda bilmeye hakkı var

Canım bence de kimseye deme..
Erken doğum olayına başvur sen ne kadar evliydik dini nikah bilmem ne desen de değişik gözle bakarlar bu duruma hep
Balayından sonra söylersiniz işte..

Öncelikle tebrik ederim. Madem bu kadar stres yapacaktın neden 2 ay daha beklemedin? Çevrene göre yaşamıyorsun ki, düğün olmadan birlikte olmuşsun, dolayısıyla yaptığının arkasında olman gerekir ki hamile kalmışsın.

canım sıkma canını sonucta dini nikahında resmi nikahında var ve bebek eşinden erken doğum yaptım dersin

evli olduğunuz adamdan hamileslnlz yani kocanızdan,ama sıkıntı yaratır diyorsanızda
7 aylık doğdu dersiniz.tebrikler

bnde sasırdım yurtdsında oysakı böle seyler coktan asılmıs vazıyette senın durumunu nasıl asamazlarkı :( hem nıkahın var kıme ne ki?

dusuncelerinizi benimle paylastiginiz icin tesekkur ederim ...
esimle konustum cok mutlu oldu.
kimselerede söylememeyi düsünüyorum.dugun bitene kadar.
esimin annesi sürekli dugunden sonra bi bebeginiz olur insallah deyip duruyor bide kiz olursa benim adimi korsunuz der gibi laflar söylüyor. (kesinlikle adinida koymam)
birazda ona kizginim cok sinir oluyorum laflarina. erken dogum oldu diyecegim.
bebegim saglikli olsun yeter.
kim ne derse desin sadece onu düsünüyorum artik.
ben bebegimi cok sevmeye basladim..
annesi yisin onu :)))

hamile oldugunu kimseye söleme dügünün olana kadar.resmi nikah ve dini nikahın var ,resmen evlisin.ama milletin agzı torba degilki büzesin.olmadık laflar edip senin ve ailenin canını sıkacaklarr
bence eşin ve senden başkasının bilmesine gerek yok
evlendikten 1 ay sonrada hamileyim dersinn
seninle doktor kontrollerine annen gelecekse ona söle sadeceee.

tebrik ederim.hayırlı olsun.benide 1 senedir niye olmuyor diye başımın etini yiyorlardı.kimseye hesap vermek zorunda değilsin,ama rahat etmek için erken doğum dersin.çünkü sadece şimdi değil ilerdede en ufak bişeyde aileler canını sıkabilir.ilerisinide düşünerek hareket etmelisin.

göözünn aydın mineralll dügünde geldi çattı belkide olmuş bitmiştir bile.aman dikkat et dügündee fazla oynama :)

Back
X