hamileyim :):):) ama korkular ve heyecanla birlikte:(:(

tugbadebrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
1.043
9
66
benım bu ay adetım 2-3 gun gectı bugun hastaneye giidip kan testı yaptrdım sonuc 544 sonra bıde pesıne ıcımde kalmasın dıe ıdrar testı yaptrdım oda cft czgı cok sevndm ama dr 10 gun snra gel falan dedı bu bos gebelık dıs gebelık olaylarından cok korktum ole bısı yoktr deglmıı sevncım kursagmda kalmasın ıstyrum ama bı yandan da korkyrumm

canım ne güzel işte bebişi yakalamışsın. niye yersiz korkulara kapılıyorsun.bir dahaki gidişinde bebişini görürsün İnşallah. imkanın varsa bir kaç gün sonra kan tahlilini tekrarla. eğer iki katına çıkmışsa herşey yolunda demektir.

Yaşadığın bu güzel şeyin tadını çıkar, aklındaki bütün kötü düşünceleri sil 9 ay sonra kucağına alacağın bebeğini düşün, hıı birde bizede dua etttt :9:

canım böyle şeyler düşünüp kendini sitrese sokma iyi düşün iyi olsun
bende 4 haftalık 4 günlük gebişim

benım bu ay adetım 2-3 gun gectı bugun hastaneye giidip kan testı yaptrdım sonuc 544 sonra bıde pesıne ıcımde kalmasın dıe ıdrar testı yaptrdım oda cft czgı cok sevndm ama dr 10 gun snra gel falan dedı bu bos gebelık dıs gebelık olaylarından cok korktum ole bısı yoktr deglmıı sevncım kursagmda kalmasın ıstyrum ama bı yandan da korkyrumm

tatlım korkularını öle iyi anlıyorumki bende sata göre 6 haftalık hamileyim 2 gün önce gittim doktora keseyi gördük çok şükür hiç bi sorun yok dedi kese düzzgün dedi bazı tahliller verdi onları yaptıracam 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı ama hem çok heyecanlıyım hem çok korkuyorum acaba kalp atışını duyabilecemmi acaba düzgün gelişebilecekmi ya kalbi durursa ya bişey olursa görsen aklımda o kadar çok soru ve endişe varki anlatamam o yüzden seni çok ii anlıyorum tatlım rabbim hayırlısı ile kucağımıza almamızı nasip eder inş çok çok tebrikler güzelim

Tebrik ederim, bende şuan seninle aynı durumdayım canım Cuma günü bende doktora gideceğim keseyi görmek için ama benimde içimde aynı korkular ve şüpheler var inşallah hiç bir problem olmadan sağlıkla görürüz bebişleri. Hamile kalana kadar ayrı bir stres hamile kaldıktan sonra ayrı bir stres ama kötü düşüncelere kapılmamak olumlu düşünmek lazım bize en kötü gelecek şey stres şimdi.

Tebrik ederim, bende şuan seninle aynı durumdayım canım Cuma günü bende doktora gideceğim keseyi görmek için ama benimde içimde aynı korkular ve şüpheler var inşallah hiç bir problem olmadan sağlıkla görürüz bebişleri. Hamile kalana kadar ayrı bir stres hamile kaldıktan sonra ayrı bir stres ama kötü düşüncelere kapılmamak olumlu düşünmek lazım bize en kötü gelecek şey stres şimdi.

çok hakılısın tatlım stresten uzak durmak lazım ama insan alamıyo düşünmekten kendini .. senide çok tebrik ederim tatlım senin az kalmış doktor randevuna git te tanış minik kelebeğinle:) ben tanışma aşamasını geçtim şimdi sırada kalp atışı var ama zaman durdu sanki geçmiyo yaaaa ... rabbim daima hayırlısını nasip etsin hepimize... doktora gittikten sonra mutlaka yaz tatlım tmm

Back
X