Hamileyim ama korkuyorum

Feslegen20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
730
246
33
32
merhaba kızlar ilk gebeliğim geçen sene mart ayında kürtaj ile sonlanmıştı bebek rahimde kalmış gelişmemiş kalp atımı yoktu bu ay adet olmadım adet günü değerim 413 çıktı ilk gebelikte adetten gününden bir gün sonra 47 çıkmıştı geçen hafta pazartesi tekrar kan verdim 1060 lara çıkmış kan sulandırıcı iğne ve folik asit kullanıyorum bugün 5+3 olduk Çarşamba günü ultrason günümüz var kese yada bebek görünür mü çok korkuyorum benim gibi olup ikinci gebeliği sağlıklı geçen var mi rabbim isteyen herkese nasip etsin banada duanızı eksik etmeyin

Canım hayırlı olsun tebrik ederim hiç üzülme rabbime sığın sağlıkla gelir inşallah bebeğim doktora gidince önce kese görülür canım diğer haftalarda bebeşi götürüsün

Merhaba canım hiç kendini stres yapma herşeyin başı pozitif düşünmekle oluyor. Benimde ilk gebeliğimde öğrendikten 5 gün sonra parçalı bir şekilde düşmüştü. 1 ay sonra tekrar hamile kaldım. Şimdi çok şükür bu haftaya kadar geldik. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Merhaba canım hiç kendini stres yapma herşeyin başı pozitif düşünmekle oluyor. Benimde ilk gebeliğimde öğrendikten 5 gün sonra parçalı bir şekilde düşmüştü. 1 ay sonra tekrar hamile kaldım. Şimdi çok şükür bu haftaya kadar geldik. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Amin canım inşallah sende bebeğimi sağlıkla kucağına al

merhaba kızlar ilk gebeliğim geçen sene mart ayında kürtaj ile sonlanmıştı bebek rahimde kalmış gelişmemiş kalp atımı yoktu bu ay adet olmadım adet günü değerim 413 çıktı ilk gebelikte adetten gününden bir gün sonra 47 çıkmıştı geçen hafta pazartesi tekrar kan verdim 1060 lara çıkmış kan sulandırıcı iğne ve folik asit kullanıyorum bugün 5+3 olduk Çarşamba günü ultrason günümüz var kese yada bebek görünür mü çok korkuyorum benim gibi olup ikinci gebeliği sağlıklı geçen var mi rabbim isteyen herkese nasip etsin banada duanızı eksik etmeyin
Kese görünür bebek daha geç görünüyor canım

Benim vajinal ultrason ile bakıldığında 5 haftalık hamilesin demişti doktorum
Sadece kesem görülmüştü

Korkudan ne sevinebiliyorum nede hamile olduğumu söyleyebiliyorum ilk iki ayı atlatmadan rahat edemicem sanırım yarın kontrolüm var körü bişi duymam umarım dr dan
2 haftan kalmış iki ayin dolmasına.Sakin ol.Canını sıkma.Iyi düşün ki iyi olsun canım.

Dur bakalım bi git dr a.Kalbini bozma hemen.Hayırlısı neyse o olsun diye dua et.Hersey bizim için bu hayatta.Sakinliğini koru.Mutlaka haber ver bize de.

Back
X