Hamileyim ama korkuyorum

Allah razı olsun canım cümlemize inşallah :dua::KK200:
Bana gelişimi 1 hafta geri dedi korkuttu dr dün. Boyle aynı şekilde iki ay daha devam ederse veya gelişim durursa gebeligi sonlandırmak zorunda kalabiliriz dedi ağladım dr yanından çıkınca.Meğer normalmis 3 haftaya kadar

merhaba kızlar ilk gebeliğim geçen sene mart ayında kürtaj ile sonlanmıştı bebek rahimde kalmış gelişmemiş kalp atımı yoktu bu ay adet olmadım adet günü değerim 413 çıktı ilk gebelikte adetten gününden bir gün sonra 47 çıkmıştı geçen hafta pazartesi tekrar kan verdim 1060 lara çıkmış kan sulandırıcı iğne ve folik asit kullanıyorum bugün 5+3 olduk Çarşamba günü ultrason günümüz var kese yada bebek görünür mü çok korkuyorum benim gibi olup ikinci gebeliği sağlıklı geçen var mi rabbim isteyen herkese nasip etsin banada duanızı eksik etmeyin
Canım bnm seni çok iyi anlıyorum bn geçen yıl mart ayında kürtaj oldum. Ve şuan 13haftalik hamileyim.allahima bin şükür senin gibiydim bende geçen yıl 10haftalikken gelişimi durmuş 12haftada kalp atışı duylmadigi için kürtaj oldum.ustum Allah'ım kimseye yasatmasin bu acıyı çok zordu bekledim.sabrettim isyan etmedim ama şimdi yine yeniden hamileyim cleaxan kullanıyorum bir folbiol.kullandim ama cleaxan devam ediyorum günde birtane korkularim vardı senin gibi çok ağladım her gece yavrumda birşey olacak diye ama çok şükür 13haftamiza girdik sağ salim 13mayisda kontrolum var her kontrole girmeme ağlıyordum korkudan nefesim kesiliyordu. Dedimki Allah'ım sen hakkımda bu evlat hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almayı nasip et bol bol ayetrl Kürsi okuyorum yatıyorum :anneadayı::dua::dua:rabbim yavrumuza bizlere bağışlasın

Bana gelişimi 1 hafta geri dedi korkuttu dr dün. Boyle aynı şekilde iki ay daha devam ederse veya gelişim durursa gebeligi sonlandırmak zorunda kalabiliriz dedi ağladım dr yanından çıkınca.Meğer normalmis 3 haftaya kadar
Bende her gün hibor vuruluyorum canım bugünde progestan yazdı doktorum her gece iki tane vajinadan alıcakmışım inşallah bizde sağ Salim o haftaları görürüz 16 Mayıs'ta tekrar kontrolümüz var bizimde rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Back
X