Hamileyim ama midem sabahları çok bulanıyo neyapabilirim??

SUTASAYRAN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
2.950
24
0
KIZLAR hamileyim sabahları midem çok bulanıyo kusuyorum dayanılmaz bi mide bulantım var neyapıcağımı bilemiyorum bi öneriniz varmı sizin durumunuz nasıl??ne yiyip ne içebilirim ben yaa??hamile olanlar kilo alır ben hiç bişi yiyemiyorum....zayıflıyorum...varmı bi öneriniz tavsiyeniz en azından bu mide bulantımın bi çaresi varmı??

sabah hemen yataktan kalkmayın bekleyin biraz
baş ucunuzda çubuk kraker olsun onu yiyin biraz bekleyin
hamileliğin başlarında zayıflamanız çok normal

siyah kuru üzüm mide bulantısına iyi geliyor
bol bol ceviz yiyin bebeğiniz için faydalı

sabah hemen yataktan kalkmayın bekleyin biraz
baş ucunuzda çubuk kraker olsun onu yiyin biraz bekleyin
hamileliğin başlarında zayıflamanız çok normal

canım çubuk krakerin iyi geldiğini duydum bugünde yedim ii geldi gibi ama kahvaltımı yaptıktan sonra bütün yediklerimi çıkardım dayanılmaz oluyo benim için hep böle mi sürer yoksa bi süre sonra normale girermi

canım benimde hamileliğim başında çok kustum 3-4 ay kustum nerdeyse ama herkes aynı olucak diye bişey yok
ama çok kusuyorsan dr serum iste vitminsiz kalma
ben baya serum taktırdım
dr bulantı ilacı vermedimi ben bi kaç ay içtim bulantı ilacı ama her dr vermiyor bulantı ilacı

kızlar ben ne yiyebilirim bu dönemde midem hiç bişi almadığı için ne yesem çıkarıyorum o yüzden ne önerirsiniz kendim için değil ama bebek için üzülüyorum ben...besleyemiyorum onu diye düşünüyorum ne yesem yararı olur bana

off canım of sabah olmasın istiyorum yemin edrim şikayet etmiyorum ama bulantılar beni öldürüyo nerdeyse....daha doktora gitmedim biraz zaman geçsin ultrasonda gözüksün die düşündüm pekde bi bilgim yok ama gözükürmü sizce ultrasonda 2.5 3 haftalık olmalı

kaç haftalık hamilesin bilmiyorum

hamileliğin yeniyse zaten senin kanınla besleniyor şuanda ben de hep böyle diyordum bebeğimi besliyemiycem diye

patates haşla peynir zeytin mideni bastırır ben sürekli yiyordum....dr konuş o sana söyler zaten

off canım of sabah olmasın istiyorum yemin edrim şikayet etmiyorum ama bulantılar beni öldürüyo nerdeyse....daha doktora gitmedim biraz zaman geçsin ultrasonda gözüksün die düşündüm pekde bi bilgim yok ama gözükürmü sizce ultrasonda 2.5 3 haftalık olmalı

3 haftalık küçükmüş çok erken başlamış bulantıların
karnından gözükmez alttan bakarsa görebilir

annemde bana hamileyken 9 ay diye yediğini çıkarmış

ona dr ru kussan bile ye tekrardan demiş ye kus önemli değil kusuyorum diye yemezsizlik etme demiş

sende yememezsizlik etme bebeginde vitamine ihtiyacı var

canım 2 haftayla 3 ay arası mide bulantıları sürermiş yani benimde 3 haftalık olduğu için normal die biliyorum ben 2.haftada başladığı için....

evet kussan bile kendini zorla ye yediğin anda vitamini alıyor zaten
yemeği hiç bırakma midem bulanıyor diye
annem ağzıma zorla tıkıyordu
mesela çorba içebilirsin

annemde bana hamileyken 9 ay diye yediğini çıkarmış

ona dr ru kussan bile ye tekrardan demiş ye kus önemli değil kusuyorum diye yemezsizlik etme demiş

sende yememezsizlik etme bebeginde vitamine ihtiyacı var

sabah kahvaltımı yaptım okadar sevindimki yediğime ondan sonra hepsini çıkardım...meyve yesem daha ii olurmu özellikle ne yiyim mesela tamamlasın beslenmemi

3 aya kadar devam ediyor malesef sonra yavaş yavaş geçiyor.

evet kussan bile kendini zorla ye yediğin anda vitamini alıyor zaten
yemeği hiç bırakma midem bulanıyor diye
annem ağzıma zorla tıkıyordu
mesela çorba içebilirsin

oy oy canlarım benim tavsiyeleriniz için çok tşk edrim...yemeye çalışcam....çok tşk ediyorum

Back
X