Hamileyim ama nedense çok korkuyorum

laydiii

Tırtılken kelebek olmak gibi!01.06.2016
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2012
89
42
38
Yarın doktor randevum var! 3 yıllık evliyim yaşım 29 ! Ama canım nasıl tatlı bi bilseniz şu doğum eyleminden yeryüzünde en çok korkan kadın benim sanırım!!! Gelelim mevzuya ilk deneme ve tam isabet sanırım! Cumartesi günü adetimin gecikmesi ve vücudumdaki değişimleri fark etmem üzerine 2 tane gebelik testi aldım hanii şu erken olanlarından !! Gözlerime inanamdım gayet net çift çizgi! İki testide yaptım ikiside öyle!!! Şuan duygusal olarak bir korku kapladı üzerimi !! Güleceksiniz kızacaksınız belki ama o alacakları kanı bile düşününce ağlayasım geliyo nolur beni teselli edin bi akıl verin bana

Korkmaa senin de hoşuna gidecek :))) şaka bi yana ben de senin kadar korkagimdir emin ol. Kan aldirmaktan, igne yaptirmaktan herseyden deli gibi korkarim.
Ama hamilelikle birlikte bunları astim ben, kan aldirma korkum hic kalmadi gibi bir şey şu anda.

Normal doğumdan da cok korkuyordum. Hep sezeryan olacağım derdim ama şimdi inşallah normal olur diye dua ediyorum. Çünkü normal doğum hakkında bildiklerimin abartilmis olduğunu öğrendim biraz arastirinca.

Sana tavsiyem bol bol pozitif doğum hikayeleri oku. Olumsuz hikayelerden uzak tut kendini.

Sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah :)

Vhalla bende nasil dogumdan korkuyorum anlatamam....
Ruyalarima hep giriyor ....ama garip bi sekilde ruyalarimda hep pit diye cikiyor cocuk :) hatta bitanesinde cikip ayaklandi bile :D
bi kosede dogurup yurumeye devam etmistik :D:D
ne diyim insallah kolay olur...
ben ona hep narin ol gelirkrn evladim diyip duruyorum :)

merhaba hanımlar ben de hamile oldugumu yenı ögrendim bende de korku var. bunu nasıl atlatacagımı da bılmıyorum ılk muayenede korkudan tansiyonum düşmüştü neredeyse bayılacaktım.

dogumdan asiri korkan biriydim ama dogurdum 2 gun normal dogum sancisi cektim acilma olmadi sonra spinal sezeryana alindim rabbim yardim ediyor merak etme ;)

dogumdan asiri korkan biriydim ama dogurdum 2 gun normal dogum sancisi cektim acilma olmadi sonra spinal sezeryana alindim rabbim yardim ediyor merak etme :KK66:
Allah hepimizin yardımcısı olsun inş . İlk aylarımda neler yapmalıyım nelerden uzam durmalıyım ? Ben havuza gidiyorum bebeğe zarar verir mi bu durum?

Gittiğin havuzun steril olduğuna eminsen girmende sakınca yok.Ama temiz havuz bulmak ta çok zor.Havuzdan vazgeçmem dersen de sabah saatlerinde gir kimse girmemiş olduğu için daha temiz olur.

Kilonu kontrol altında tutmaya bak.Ekmeği hayatından çıkar,hazır gıdalardan uzak dur.Mevsimi haftada bir mutlaka balık tüket.

Yarın doktor randevum var! 3 yıllık evliyim yaşım 29 ! Ama canım nasıl tatlı bi bilseniz şu doğum eyleminden yeryüzünde en çok korkan kadın benim sanırım!!! Gelelim mevzuya ilk deneme ve tam isabet sanırım! Cumartesi günü adetimin gecikmesi ve vücudumdaki değişimleri fark etmem üzerine 2 tane gebelik testi aldım hanii şu erken olanlarından !! Gözlerime inanamdım gayet net çift çizgi! İki testide yaptım ikiside öyle!!! Şuan duygusal olarak bir korku kapladı üzerimi !! Güleceksiniz kızacaksınız belki ama o alacakları kanı bile düşününce ağlayasım geliyo nolur beni teselli edin bi akıl verin bana
Ben ki evlenirken kan alan hemsireyi tekmeleyen insan! O kadar korkuyodum. Ama emin ol bebegin soz konusu oldugu icin kolunu kendiliginden uzaticaksin :D:D

Allah hepimizin yardımcısı olsun inş . İlk aylarımda neler yapmalıyım nelerden uzam durmalıyım ? Ben havuza gidiyorum bebeğe zarar verir mi bu durum?

bende girdim havuza havuzun temiz olmasina bagli bir durum birde mayo yada bikini her neyse ustunde islak kalmasin doktorum uyarmisti beni sende cok islak kalmama bak yani girdin yuzdun ciktin baska bisi giy hemen ustune

Bende 4. Aya girdim hep sezeryan dedim ama şimdi normal DOĞUM istiyorum allah kısmet ederse bakalım nasıl olcak. Ben ki ilişkiye bile 4 ay korkudan giremeyen kadın normali nasıl yapıcam allah bilir:))

bende girdim havuza havuzun temiz olmasina bagli bir durum birde mayo yada bikini her neyse ustunde islak kalmasin doktorum uyarmisti beni sende cok islak kalmama bak yani girdin yuzdun ciktin baska bisi giy hemen ustune
Havuzdan sonra hemen duş alıp üzerimi giyiniyorum umarım mikrop filan kapmam

Vhalla bende nasil dogumdan korkuyorum anlatamam....
Ruyalarima hep giriyor ....ama garip bi sekilde ruyalarimda hep pit diye cikiyor cocuk :) hatta bitanesinde cikip ayaklandi bile :KK70:
bi kosede dogurup yurumeye devam etmistik :KK70::KK70:
ne diyim insallah kolay olur...
ben ona hep narin ol gelirkrn evladim diyip duruyorum :)
Ay alemsin ya gece gece çok iyi geldi o bendede oluyo bilinç altı işte☺️☺️ sağsalim inşallah çıkacak bu çocuklar bi şekilde dışarıya inşallah bende bu korkulardan bi an evvel kurtulurum

Back
X