içtinmi?![]()
Biraz utandım yüzüm olmadı kaç gündrde girmiyorum siteye zaten. Ama o gün 2 tane içtim seninle konuştuğumuz son gün gece 10:30 da bir de yarımda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içtinmi?![]()
gebelikte içilen sigara bebekte küçük yaşlarda çeşitli kanserlere yol açıyor.bu bilgi bırakmana yardımcı olur.ama profesyonel yardım için psikiyati polikliniklerinin madde bağımlılığı merkezleriyle görüşmelisin.sonuçta bu , DSM-4 denilen dünya psikiyatrik hastalıklar tanımlamasında belirtilen bir HASTALIK.gebelikte nikotin bantlarının güvenli? olabileceğini düşünüyorum.en azından çocukluk kanserine yol açmıyor.
sigarada kansere yol açan şey nikotin değil,polisiklik aromatik hidrokarbon türevleri..
size kolay gelsin.
merhaba arkadaşlar
bende hamleyim 10-15 senedir günde 1 paket kadar sigara içiyordum. 14+5 haftalık hamileyim. hamileliğimi öğrendim. 1 hafta filan günde 3-4 tane içiyordum. Sonra bi tiksindim. Şuanda 2 ayfilan oldu hiç içmedim. O sigara kokusu nası geliyo varya kusacak gibi oluyorum. Siz hiç tiksinmediniz mi hamileliğinizde?
Bide benim eşim sigarayı bırakalı 2 sene oldu. ben hala içiyordum bebişim vesile oldu, kurtardı babasını küllükten![]()
merhana bende 2011 eylül anne adaylarındanım belki hatırlarsın ne yazıkki ben bırakamadım hamileleikten önce astıma yakalandım bırakamadım doktor cigerlerin şişmiş berbat dedi ve buhara başladı buhardan hemen sonra yine içiyordum sonra hamileligimi ögrendim astım ilaçlarına devam edemedim ama sigaraya yine devam hergün bugün son diyorum çok utanıyorumda off ya ne iradesizim
Maşallah takdir ettim gerçekten, inşallah bende içmemeyi denicem. Evet haklısın içtiğim zaman söndürdüğüm anda tekrar cnm istiyor ama içmediğimde o kadar cnm istemiyor. Deneyip yapıp sizlerede gururla sevinçle bunu söylemek istiyorum. Ben artık SİGARA İÇMİYORUM ARKADAŞLAR demek istiyorum. Lütfen bana dua edin.