Hamileyim ama son günlerde inanılmaz sinirliyim:((

hicaz2406

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
59
3
86
43
Ankara
Arkadaşlar inanılmaz bir gerginlik ve sinir var ben de , son bir kaç gün içinde oldu...Her şey gayet yolundayken birden ortaya çıktı,klava:klava: kendimi sakinleştiremiyorum...Yardımcı olun lütfen...Benim gibi bu sorunu yaşayan başkaları da var mı ?

Ben de çok gergin ve keyifsizim.Özellikle eşimin yaptığı herşey batıyor.Ona neden bu kadar kızıyorum bilemiyorum ama alsanaalsanasmile hep kavga çıkarıyorum,sonra da o evden gidince rahatlıyorum.:umursamaz:

canım bu gayet normal bir süreç bende yaşadım özellikle ilk 3 ay.çünkü hormonların değişiyor ve vücut buna uyum sağlamaya çalışıyor.daha sonra geçecek emin ol.sinirli olduğun zamanlarda bebeğini düşün bu çok iyi geliyor.şu an çok hassassın herşeye alınman, sinirlenmen çok doğal.

Teşekkürler arkadaşlar bugün doktora gittik bebişin kalp atışlarını duyduk...ınanılmaz iyi geldi...Gerçi rahim ağzında biraz açıklık oluşmuş , bu nedenle progestan başladı doktorum...Hayırlısı olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…