Hamileyim ama şüphe

Acaip_haller

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2019
460
207
103
30
Ya merhaba. Arkadaşlar benim merak ettiğim bir şey var. Öncelikle adetten iki gün önce 25.5 çıkmıştı. İli gün sonra adet günümde 109 olmuştu. Ama adet günlerindeyim karnımda çok guruldama var bugün çok. Bu benim adet belirtin aslında. Bu yüzden kimyasal filan mı acaba diye düşündüm. Bi tedirginn oldm

4 e katlamıs :) hamılelık hormonları bagırsakları yerlebır edıyo cogunluk kabızlık problemı olur kımısı de ıshal olur. gaz depolanır patlıcak gıbı olursun. karnın kasıgın agrır. bebegı gorene kadar her an adet oluyomussun gıbı dusunceksın zaten oyle hıssettırceck. allah korusun ıyı dusun rabbım saglık sıhhat versın hayırlısıyla dogsun ınsallah. kımyasalda dususe gecer cogunlukla bı sureden sonra artmıyo . dollenme oluyo ama embrıyoya donusemıyo mısal adettten bı kac gun sonra adet seklınde atılıyo. bhcg nı tekrarlat adetın 3. gunu :) stress yok ):)

Ayyy ne kadar güzel yazdın. Senin gönlünden en geçiyorsa rabbim nasip etsin inşallah. Çok iyi geldi

daha dün bir bugün iki neden aklınıza hemen kötü ihtimaller getiriyorsunuz ki, adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynıdır genelde zaten. hele o gaz var ya neler çektirir daha yolun başındasın, biraz pozitif ol

daha dün bir bugün iki neden aklınıza hemen kötü ihtimaller getiriyorsunuz ki, adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynıdır genelde zaten. hele o gaz var ya neler çektirir daha yolun başındasın, biraz pozitif ol
Orası öyle. Galiba burada okuduklarım yüzünden bende de korku oldu. Önceden derdim ki hamile olursam tamam. Aklıma kimyasallar filan gelmezdi çnkü bilmiyordm. Ama burada değeri düşenler adet görenler görünce ben de acaba dedim. Tabi bir de ilk heyecan olunca. Tşkler

Allah gönlüne göre versin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, çok okumak insanı geriyor haklısın çok kurcalamamak lazım belki de

Allah gönlüne göre versin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, çok okumak insanı geriyor haklısın çok kurcalamamak lazım belki de
Aynen. Artık araştırmayacağım. Böyle yaparsam dokuz ay Geçmez ztn. Pimpiriklenmemeliyim cidden. Sağol canım. Allah razı olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…