hamileyim ama uyuyamiyorum..

maviruyadyg

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
312
109
18
38
Mrblar 9 haftalık hamileyim:nazar: ama uyuyamiyorum mesela dun gece 00:30da yattim sabaha karşı 05:30da uyandim ve su saat oldu hâlâ uyuyamadim gündüz uykumda yok benim ilk hamileligim ama hep duydugum uyku hali olurmus bende tam tersi aslinda uykum var ama uyuyamiyorum kontrolüme var daha bidahaki gidisimde dr sorucam ama bilgisi olanlar lütfen paylasinn...

hamilelik bünyeden bünyeye etkisini farklı gösterir.
ben ilk zamanlarımda hiç yataktan kalkamazdım ama şükür ki hiç mide bulantısı yaşamadım. ya da bel ağrısı çekmedim. doktorum kimi insanda bu üçüde olabilir kimisinde hiç biri de olmayabilir bu tamamen bünyeye bağlı demişti.

kafanıza taktığınız sıkıntınız varsa ondanda uyuyamıyor olabilirsiniz.
hayırlı olsun bu arada Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Mrblar 9 haftalık hamileyim:nazar: ama uyuyamiyorum mesela dun gece 00:30da yattim sabaha karşı 05:30da uyandim ve su saat oldu hâlâ uyuyamadim gündüz uykumda yok benim ilk hamileligim ama hep duydugum uyku hali olurmus bende tam tersi aslinda uykum var ama uyuyamiyorum kontrolüme var daha bidahaki gidisimde dr sorucam ama bilgisi olanlar lütfen paylasinn...
cnm öncelikle sağlıkla kucağına al İNŞALLAH......bende aynıydım bu bir sağlık sıkıntısı değil aynı zmandaki çoğu hamile arkadaşlardada vardı kafana takma tadını çıkar .....sağlıkla kal...

Merhaba tatlım

Hayırlı olsun

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Ben de aynıydım ve hala aynıyım. Sabah 8den önce uyanıyorum ev hanımı olduğum halde. İlk aylaeda dediğin gibi 5te 6da uyandığım da oluyordu şimfi de 7.20 gibi kalkıyorum.

Hamilelik herkesin bünyesine farklı etki yapıyor. Kimi gerçekten kafasını kaldıramıyor kimi de senin benim gibi sabahın köründe kalkıyor. Ben erken uyanınca uyumaya devam edebilmek için evde oda değişikliği yapıyorum. Oturma odasında da bir yatak hazırladım kendime sabah 4 5 gibi uykuma oturma odasında devam ediyorum. Tedbili mrkanda ferahlık vardır hesabı.

Hamileliğim boyunca sadece 1 hafta uhku ihtiyacı hissettim onda da sabah 7de kalkıp 10buçukta tekrar yatıp 1de tekrar kalktım.

hamilelik bünyeden bünyeye etkisini farklı gösterir.
ben ilk zamanlarımda hiç yataktan kalkamazdım ama şükür ki hiç mide bulantısı yaşamadım. ya da bel ağrısı çekmedim. doktorum kimi insanda bu üçüde olabilir kimisinde hiç biri de olmayabilir bu tamamen bünyeye bağlı demişti.

kafanıza taktığınız sıkıntınız varsa ondanda uyuyamıyor olabilirsiniz.
hayırlı olsun bu arada Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Aminn cnm sagol arti hamileligim biraz soruunlu başladı hep kafamda Allahim bebegime bisi olmasın düşüncesi var ondandir diyede düşünmüyor değilim

Aminn cnm sagol arti hamileligim biraz soruunlu başladı hep kafamda Allahim bebegime bisi olmasın düşüncesi var ondandir diyede düşünmüyor değilim
sen rahat olursan bebekte rahat olur öyle düşün :) sen ne hissedersen ona da yansıyor hep mutlu ol ki mutlu bir bebek gelsin dünyaya

Merhaba tatlım

Hayırlı olsun

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Ben de aynıydım ve hala aynıyım. Sabah 8den önce uyanıyorum ev hanımı olduğum halde. İlk aylaeda dediğin gibi 5te 6da uyandığım da oluyordu şimfi de 7.20 gibi kalkıyorum.

Hamilelik herkesin bünyesine farklı etki yapıyor. Kimi gerçekten kafasını kaldıramıyor kimi de senin benim gibi sabahın köründe kalkıyor. Ben erken uyanınca uyumaya devam edebilmek için evde oda değişikliği yapıyorum. Oturma odasında da bir yatak hazırladım kendime sabah 4 5 gibi uykuma oturma odasında devam ediyorum. Tedbili mrkanda ferahlık vardır hesabı.

Hamileliğim boyunca sadece 1 hafta uhku ihtiyacı hissettim onda da sabah 7de kalkıp 10buçukta tekrar yatıp 1de tekrar kalktım.
Amin cnm Sağol seninde sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Suan uyumaya çalışıyorum mekan değiştirdim

Ben de ilk zamanlar "Benim niye midem bulanmıyor,niye uykum gelmiyor?" diye dört dönerdim,ne komikmişim. Sonra bir başladı offf.
Demem o ki,hamilesin ve sana nasıl etkileri olacağını yaşayarak anlayacaksın, genel bir kural yok.

Gebelikte bu tür durumlar yaşanabiliyor. Kafanıza hiçbir şey takmayın.Allah yardımcınız olsun.İyi uykular :anneadayı:

Bende hamileyim,ay bak hoşuma gitti hamileyim kız benn:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Tuvalet ihtiyaci olmasa 24 saat uyurum o derece:KK53: içtiğiniz ilaclar mi kaçırıyor uykunuzu acaba?

Back
X