hamileyim ama yardımınıza ihtiyacım var

272416ey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
699
39
118
Siirt
arkadaşlar şükürler olsun hamileyim ama tam sevinemedim. kısaca anlatmam gerekirse pkoluyum ve çok yeni bi hamilelik sonuç 19 çıktı çarşamba günü doktorum haftaya gel sonucu tekrar edelim dedi ama ben dayanamayıp cumartesi yaptım aynı yerde 26 çıktı ilk bebeğim karnımda öldü şimdi iğne vurunuyorum. bugün tahlil yaptırmam lazım ama kararsızım aslında her türlü stres yapıyorum ama çarşambayı mı beklesem bilemiyorum nolur bişeyler den bana da:18:

Canım hayırlı olsun inşAllah. Benimde ilk bebeğim karnımda öldü 8. haftamdayken kürtaj oldum. Yeniden hamileyim inşAllah. Bende ilk kan tahlili yaptırdığımda 14 çıkmıştı değerim. 4 gün sonra yeniden yaptırdım 206 ya yükselmişti. Ben ilk testimi adetime 1 gün kala yaptırmıştım. Yumurtlamamın 11. günüydü. O yüzden değerim düşük çıkmıştı. Yumurtlamadan sonra 13. günden itibaren değerler dahada yükseliyor. Sen kaçıncı günde yaptırdın testini ?

öncelikle cevap verdiğin çok sağol canım ya insan konuşmak istiyor; ben büyük ihtimalle ilişkiden 1 hafta 10 gün sonra yaptırdım 19 çıktı 3 gün sonra 26 çıktı şimdi çarşamba yaptıracağım ama hem çok korkuyorum hem de günler geçmiyor. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. benim de 9+3te kalbi durmuştu ilk bebeğimin belki de ondan çok endişeliyim

belki konuyu okuyan olur yardımcı olmak adına sonucu yazayım, değer yükseldi keseyi zamanında gördük fakat boş gebelik dolayısıyla pazartesi günü 8+2 de 2. kez kürtaj oldum, Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese sağlıklı evlatlar varsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…