Hamileyim ama yemek yiyemiyorum

Saanna

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2022
75
25
18
29
Merhaba arkadaşlar, (yurt dışında yaşıyorum)
3 aylık hamileyim. 4 gün önce restoranda çalışmaya başladım fakat soğan/sarımsak, et/balık, baharat türlerinin kokusu beni mahvetti. Sabahları sürekli kusuyorum giderek şiddetlendi dün 2 kere kustum bugün işten eve erken dönmek zorunda kaldım. Hicbisey yemek istemiyorum yemek görmek kokusunu almak istemiyorum. Uyumak istiyorum hep. Ama bi can taşıyorum, onun beslenmesi lazım ve aşırı yorgunum. Ne yapmamı önerirsiniz ne yiyeyim doktora mı gitmeliyim sinirlerim bozuldu yemek yiyemediğim için ağlıyorum sinirden, eşimde morali bozuluyor bişey yapamıyor. Bu durumu yaşamış olan varsa nasıl aştınız bu durumu lütfen yardım edin.

Bulantı için doktor ilaç veriyor doktorunuza danışın

Merhaba, bulantı için ilaçlar var doktorunuza danışıp alabilrsiniz rahat edesiniz. Yorgunluk da bu aylarda çok sık görülür vücut tüm enerjiyi bebeğe harcıyor

Restoranda çalışıyordum beni kötü etkiledi, ancak düzeliyor yeme içme işi. Zayıflamışım

Ben evde bazen zor dayanıyorum yemek kokusunda işiniz gerçekten zor Allah yardımcınız olsun
Doktora danışın belki bi ilaç yazar
Bir kaç haftaya geçer inşallah zaten 3. Aydaymışsınız bu zamanlarda oluyo sonra kesiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…