- 6 Mayıs 2019
- 15
- 12
- 3
- 33
- Konu Sahibi annecmbenm
İdrar testim de pozitif gördüm bugünde kan verdim yarın sonucu alacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrar testim de pozitif gördüm bugünde kan verdim yarın sonucu alacağım
Tşk ederim gecikme yaşamadan idrar da çıktı regl e 4 gün kala idrarda çift çizgi gördüm ve çok hızlı bir şekilde belirdi kopkoyu kırmızı 2 gün sonra da kan testi yaptırdımHayırlı olsun kac gun gecikme yaşadınız
Valla dört ay önce öğrendim ama ilk gün heycanjm var olur muİdrar testim de pozitif gördüm bugünde kan verdim yarın sonucu alacağım
Hayırlı olsun tatlım ilk gün heyecanın olması çok doğal içinde büyüyen küçücük eller var çünküValla dört ay önce öğrendim ama ilk gün heycanjm var olur mu![]()
İnşallah sorunsuz geçer canm duam seninle Allah korusun sizi bebişbebişBende dun idrar testinde ögrendim bugün kan testi yaptirdim cok sukür 2. Bebise hamileyim. Kan pihtilasmasi sorunum var. Umarim skntisiz devam eder gebeligim
Ay çok sevindim hayırlı olsun canmMerhaba bende dün öğrendim hamile olduğumu kan testiyle cok mutlu ve heyecanliyim![]()
İnşallah hamilesindir çok güzel duyguuu salıklı inşallahİdrar testim de pozitif gördüm bugünde kan verdim yarın sonucu alacağım
İnşallah hayatım ya inan ki hamile kaldığımı öğrendiğimde allahım bebek sahi Bi olmayı isteyenlere de nasip et diye ağlaya ağlaya dua ettimTebriklerr darısı bizleree![]()
Süpersin canm allahım sağ salim de kucağına almayı nasip etsin inşallahBen tup bebek ile hamileyim çok şükürRabbım herkese nasip etsin bu mübarek ayda
Hamileyim zatenİnşallah hamilesindir çok güzel duyguuu salıklı inşallah♥
Cok şükür kızmı erkekmii artıkk haberinide geleceğine beklerizHamileyim zatenadetim de geçti haftaya ilk Muayane mi olucam darısı isteyenlerin başına çifter çifter hemde
Allah razı olsun kuzum benmİnşallah hayatım ya inan ki hamile kaldığımı öğrendiğimde allahım bebek sahi Bi olmayı isteyenlere de nasip et diye ağlaya ağlaya dua ettim
Amin canim amın ınsallah pazartesi kese gorcez nasıpse bu günde sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gıtcezSüpersin canm allahım sağ salim de kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah razi olsun cok teşekkür ederim. Benimde tahmini doğum zamani 15 ocak görünüyo. Sağlıklı ilerler insaallah hepimizn hamileliğiAy çok sevindim hayırlı olsun canm