Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

guclu.z

OgLu$uM BuyuyoR
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
455
8
96
40
Hollanda
Arkadaslar merhabalar,

ben 1,5 yillik evliyim ve 1 dusuk yasadim. Simdi ise klomen pregnyl ve ovitrelle tedavisinden sonra (yumurta catlatma) allahima sukurler olsun ki hamile kaldim. :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Ama korkuyorum ins. bebisim birakmaz beni karnima kramplar giriyo vajinam sizliyor neden olabilir. Korkum Bu agrilar yuzunden. Simdi ozel hastaneye gidecem kontrol icin kendi doktoruma ulasamadim..

Testte 2 cizgi gorunce nekadar mutlu oldum anlatamam, ki hala inanamiyorum gercek olduguna.:1shok: Allahim ne olur saglikla ve hayirlisiyla sag salim dunyaya getirmeyi nasip et:Saruboceq::Saruboceq:

Burdaki butun arkadaslarima da bu sevinci yasat allahim onlarinda yuzlerini guldur bebislerini ver karinlarina tez zamanda...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Buradan arkadaslarim sizlerle hamileligim hakkinda gelismeleri aktaracagim:1closedeyes:

haydi yalniz birakmayin beni tamammikaydirigubbakcemile

hayırlı olsun canım cok sevindim adına.kaçıncı günüde sonucu aldın merak ettim.benimde 31.günüm ve test yapmaya korkuyorum

tebrikler canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Tebriklerr.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımmm :teytey::teytey:

selam arkadaşlar konunun başlığı beni çok etkiledi çünkü bende 3 ay önce 2 aylık bebeğimi gelişemediği için kürtaj oldum,geçirdiğim zor günlerin ardından tekrar denemeye başladık kürtajdan sonra 2.adetimi beklerken adet düzensizliğinden şüphelenirken hamile olduğumu öğrendim perşembe günü öğreneli 15 gün olucak kısmetse,ben adetimin geçtiği 10.gün test yaptım özellikle yapmadım çünkü tek çizgi görmekten çok korkuyodum,dilerim rabbim isteyen herkese nasip etsin...bebeğimin beni bırakmaması dileiğimle...

canım hayırlı olsun sagol duaların için inşallah rabbim yüzünü bu defa güldürür kucagına almayı onunla hayırlı bi ömür geçirmeni nasip eder :emir_bebek:

Arkadaslar cok sagolun, ben adetim gectikten 5 gun sonra yaptim ve pozitif cikti. Dualariniz ve dilekleriniz icin cooooooookkkkkkkkkkk tesekkurler allahim herkesin gonlune gore ver

canım arkadaşım buldum seni hiç moralini bozma dikkat et ALLAH ın izniyle inşallah kucagımıza alcaz sade sen degil teyzeleri olarak bizde çok kişi ziyaret etmiş başlıkda çok etkili minik bebiş bu sefer annesini bırakmayacak inşallah kendine ve bebişe iyi bak

sagol canim ins. birakmaz hadi bakalim seninde guzel haberlerini bekliyoruz ins. sonucu bildirirsin bize.
Zaten eger bebisim dogarsa gercek teyzesi olmucak ben tek kizim. Birsuru manevi teyzeleri olucaaaaaaaaaaak
kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun Allah bu kez sağlıkla kavuştursun meleğine inşallah.Güzel duanı da Rabbim kabul eder bize de tez zamanda bebek nasip eder inşallah (amin).

Xara arkadasim cok sagol guzel dilekleriniz icin sonsuz tesekkur ederim, bu forum nekadar sicak boyle Allahim beni yalniz birakmiyorsunuz sagolun. Rabbim tum isteyenleri cocuk sahibi Kilsin ins.

inşallah bu sefer bebeğimize kavuşuruz,evlliğimde 2.yılın içindeyiz ve haliyle bebek istiyoruz şimdiki aklım olsaydı hiç korunmaz hemen bebek yapardım ben hap kullanıyordumevlendikten sonra 4 ay daha kullandıktan sonra bıraktım ve 9.ay hamile kaldım kısmet olursa doüumdan sonra hap kullanmayı düşünmüyorum ve çevremdeki kimseyede tavsiye etmiyorum...yan etkisi olmadı ama yumurtalarımın hareketlerini çok yavaşlattı ve sonrasında toparlayamadılar kendilerini :)

ARKADASLAR musadenizle ben biraz dinlenmeye cekiliyorum sabahtanberi disardaydim.
Birde az once saat 3te ozel hastaneye gittim, bakmadilar randevum yok diye. Kendi doktoruma da ulasamadim telefonu kapali. Artik paramizla bile muayene olamicaz okadar sinirlendim ki....

Offf neyse gorusmek uzere hadi teyzelerii :CüvCüv::emir_bebek::ecrin_bebek: biz gidiyozzzz

Son düzenleme:
Merhaba kizlar,

doktorumu aradim yarin sabah erkenden gidiyorum kontrole. sonrada kursum var oglen saat 3e kadar yokum gorusmek dilegiyle...
:içelim:

ne mutlu sana tatlım ... RABBİM sağlıkla kucaklamayıda nasib etsin inşallah...babayıda senide tebrik ederim....hayırlısı olsun...

Back
X