Hamileyim......Bebeim brakma beni, tutun Anneciine

kızlar sizi uzaktan ve gecikmeli takip ediyorum çünkü evde internetim yok şu aralar .hatta şu an tatil için gittiğim yerde bir kafeden yazıyorum size güçlücüm beni unutmadığına çok sevindim.ben temmuz 13 de laparoskopi ameliyatı ile kistlerimi aldırdım ve o günden beri adet göremiyorum testlerde negatif.bilemedim ne yapayım devamlı doktorada gitmek istemiyorum...ne bileyim işte sizinde canınızı sıkmayayım şimdi.dualarınıza çok ihtiyacım var.Allah sizinde gönlünüze göre versin inşallah...görüşürüz...

kızlar ben girmedim neler olmuş burda nupaldared şok yaptın bizi ama karnına düşmüş dogacagı varsa olur Allah yardım eder moralini bozma ailen yanındaysa yardım ederler veyahut dedigin gibi durumunuz iyiyse bi yardımcı tutarsın eşin ne tepki verecek kesin sevinir sıkma Allah verdiyse vardır bi hikmet...

Kızlar net yoktu giremedim oglanda durmuyo zaten nupaldared sen ne yaptın söyledinmi eşine hamileligini nasıl gidiyo anlat

nisacım eşime ilk öğrendiğimde söylemiştim, şaşırdı sadece, senin oğlun nasıl canım? benim bebek şuan 17 hafta 3 günlük, cinsiyeti kızmıış :)) üçlü test pek iyi çıkmadı bugün onu tekrarlattım, inşallah bu sefer ii çıkar dua edin,.

Canım benim oglan pek mız mız çok yoruyo iş falan tutamıyom sen neyaptın test nasıl çıktı

merhaba kızlar bırsey ogrenmek ıstıyorum pazartesı gunu kan testı yaptırdım degerlerım 115.00 cıktı en son adetım 7 kasım kac haftalık hamıleyımmmmm yardım cı olunn haftaya kontrole gıdıcemmmm

merhaba kızlar bırsey ogrenmek ıstıyorum pazartesı gunu kan testı yaptırdım degerlerım 115.00 cıktı en son adetım 7 kasım kac haftalık hamıleyımmmmm yardım cı olunn haftaya kontrole gıdıcemmmm

canım 4 hafta 2 günlük.ama yumurtlama tarihin belli olmadığı için.daha küçük çıkabilir andişelenme sora normal tarihini yakalıolar.

Selam Kizlar !!!

Uzun aradan sonra buldum yine konumuzu.. Nasilsiniz nupeldared kizin dogdumu?? Benim oglusum kocaman oldu 1bucuk yasinda (18 aylik)
Ahsenecem canim sen naptin bir degisiklik varmi... Valla ozlemisim kiz sizi bu basligi baya aradim ama buldum sonunda..
Eger takip ediyorsaniz sizde yazin olurmu, opuyorum canim bebislerinizi hepinize allah kolaylik versin

Back
X