Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesihamileyim.bir önceki bebeğimi emzirmeyi sonlandırmaya çalışıyorum.yardım lütfen
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba.henüz yeni hamileyim.doktor emzirebilirsi,n dedi.başka doktor emzirme dedi bende 4-5 gündür bir önceki bebeğimi emzirmeyi sonlandırmaya çalışıyorum.16 aylık biberon ve emzik almadı.geçen gün yarabandı ile kapattın şaşırdı.bir süre baktı gitti. akşamına emzirdim.ertesi gün işteyim öğlen eve gitmedim.akşam olunca eve gelince emzirdim.sonra kapattım ve gece uyuyana kadar vermedim.dün bütün gün işteydim vermedim.eve gelincede vermedim.sadece gece verdim uyurken.sabah kapattım.ama sabah kapattın diye çok ağladı.aç diye sabah 6 da beri ayaktayız.kademeli kesmeye çalışıyordum.ne yapsam birden mi kessem.nasıl olur kızlar.kesince biberon alırmı?
slm cnm bende aynı durumdayım bebeğim 14 aylık emzırıyorum...bırakcağida yok aşırı bağlı bende az emmese mastiti oluyorum hastanelık oluyorum aşırı sütten bende birden bırakmayı düşünüyorum kaç haftalık yenı gebelik benım 13 hafta dr kesmemı soyledı
canım henüz 4 haftalık ama nasıl olsa keseceğim.biran önce bu durumdan kurtulmak istiyorum.Allah yardımcımız olsun.çok zorlu bir süreç.ben çok zorlanıyorum.o öyle çaresizce gelip meme istedikçe
Öncelikle hamileliğin hayırlı olsun darısı başıma bende çok hevesliyim 2.için :)
Bir arkadaşımdan sirke duymuştum üzüm sirkesi sürünce memeye kokusuna yaklaşmıyormuş çocuk bir dene istersen..
canım ben kızımda safran diye baharat alıp sürmştüm gösümün ucuna emmek isteyince hem renk sarı oluyo göğsün hem koku hem tadını beğenmedi bir kaç kez denedi ağladı sonra vazgeçti 1 hafta huzursuzluk yaptı ama meme istemedi sonra unuttu
hem üzülme ben 12 aylıkken kesmiştim baya emzirmişsin bebeğini morelini hiç bozma sen mutlu olursan daha çabuk atlatırsınız hiç ememmiyenler var çocuğun her şeyden yiyebilir nede olsa hem kardeş geliyomuş ona