hamileyim birisi benimle konuşsun sevinemiyorum.........

Ben 8 aylık evliyim. İlk aylarda çocuk istemedik. Hatta kazara korunamayınca koşa koşa ertesi gün hapı içip tüm hormon dengemi bozdum. İstemiyordum. "ya hamileysem eyvah" diye dertlendiğim oldu.

1,5 aydır istiyorum. İsteyince hemen olacak sandım ama olmadı. Şimdi de olmamasına üzülüyorum ve korkarım miyomum var belirtiler o yönde.

Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. Henüz o hasrete tutulmadım, benimki sadece isteklilik hasret değil ama bu bile sıkıntı veriyor insana.

Merak etme zamanla vücudun da psikolojin de alışır, iyi bir anne olursun.

Şimdi ne desem nasıl desem bilmiyorum. Bebeğimi aldırmaya gittim ancak öyle bir doktor çıktı ki karşıma Allah ondan binlerce kez razı olsun. bebeğim 8,5 haftalık ve hala içimde:49: onu aldırmayı düşünmek bile delilikti ama insanın bazen basireti bağlanıyor işte:17:şükürler olsun ki aklım başıma geldi de mübarek aylarda bana verilen bu hediyenin anlamını anlayıp yanlıştan döndüm. :19: allahıma binlerce kez şükürler olsun.:emir_bebek::nazar::52:

Şimdi ne desem nasıl desem bilmiyorum. Bebeğimi aldırmaya gittim ancak öyle bir doktor çıktı ki karşıma Allah ondan binlerce kez razı olsun. bebeğim 8,5 haftalık ve hala içimde:49: onu aldırmayı düşünmek bile delilikti ama insanın bazen basireti bağlanıyor işte:17:şükürler olsun ki aklım başıma geldi de mübarek aylarda bana verilen bu hediyenin anlamını anlayıp yanlıştan döndüm. :19: allahıma binlerce kez şükürler olsun.:emir_bebek::nazar::52:

Tebrik ettim sizi gerçektende
Duygulandım inanın çok doğru bir karar vermişsiniz
Hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah
Allah olmayanlara ve banada nasip eylesin:49:

evliliğimin 4 ayında hamile kaldım benım ıcın cok erkendı daha ben kendımı cocuk goruyordum 22 yasındayım cok dusundum yapamam anne olamam dıyordum takı onun tekmelerını hıssedene kadar ve kucagıma alana kadar . aılem ve cevremdekıler okadar cok sasırıyorlar ki bız bıle bukadar ıyı annelık yapadık dıye . suan oglum 8 aylık 8aydır uyku nedır bılmıyorum ama onun kokusu bakısı gülüşü için ömrümden ömrüne ömür veririm. hatta dıyorum ki iyiki olmus beraber buyuruz bırbırımızın yoldası oluruz :)

10 aylık evliyim kaza sonucu hiç beklemezken hamile olduğumu öğrendim çok üzüldüm çok ağladım hazır hissetmiyorum kendimi benim gibi olan varmı varsa nasıl atlattı bu durumu bana yardımcı olun lütfennn...............

şu an bende aynı durumdayım napcamı bilmiyorum.sen bari 10 aylık evliymişsin ben daha 1 aylık evliyim:(

şu an bende aynı durumdayım napcamı bilmiyorum.sen bari 10 aylık evliymişsin ben daha 1 aylık evliyim:(

Demek ki hemen hamile kalmışsın. Emin ol hamile kalmak için çok uğraşanlar yıllarını harcayanlar var. Ben polikistik over hastasıyım.Evlendim 7 ay doğum kontrol hapıyla korundum. Sonra öylesine Dr gittim. Doktor tedavisiz çocuğumun biraz zor olacağını söyledi. Eşimde bende o kadar çok üzüldük ki hemen ilacı bıraktım. Hemende hamile kaldım. 28 Temmuzda 1 yıllık evli olucaz nasipse 19 haftalık hamileyim. İnan evlenmeden önce 1-2 yıl çocuk yapmam diyordum.Şimdi çok mutluyum Allah'ım aratmadı çünkü.Günden güne içinde ufacık bir bebişin büyüdüğünü hissetmek o kadar güzel ki anlatamam sana;)

Demek ki hemen hamile kalmışsın. Emin ol hamile kalmak için çok uğraşanlar yıllarını harcayanlar var. Ben polikistik over hastasıyım.Evlendim 7 ay doğum kontrol hapıyla korundum. Sonra öylesine Dr gittim. Doktor tedavisiz çocuğumun biraz zor olacağını söyledi. Eşimde bende o kadar çok üzüldük ki hemen ilacı bıraktım. Hemende hamile kaldım. 28 Temmuzda 1 yıllık evli olucaz nasipse 19 haftalık hamileyim. İnan evlenmeden önce 1-2 yıl çocuk yapmam diyordum.Şimdi çok mutluyum Allah'ım aratmadı çünkü.Günden güne içinde ufacık bir bebişin büyüdüğünü hissetmek o kadar güzel ki anlatamam sana;)

26 Mart'ta işe başladım 16 Nisanda hamile olduğumu öğrendim. İnan ilk öğrendiğimde ağlamakla gülmek arasında karmakarışık bir his oldu içimde. Hem seviniyordum hem de üzülüyordum. İşe başlayalı 20 gün olmuştu bense neredeyse 6 haftalık hamileydim. İş yerim ne der kayınvalidem bakar mı soruları döndü durdu beynimde. Allah'ım öyle bir yardımcı oluyor ki. Herşey tıkır tıkır işliyor sanki. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.

ah canım allahın lütfudur o bence binlerce kere şükretmelisin ben hamile kalsam sevincten gecemi gündüz eder uyuyamazdım bile heralde o gün .1.5 yıldır evliyim denemediğim kalmadı hsg hariç ve en komiği hiç bi sorun yok
adet olduğumda korka korka bakıyorum iç çamaşırıma yanlıs hissetmiş olayım die ve böyle üzülenleri yada sevinmeyenleri gördükçe cok üzülüyorum .
bilsen nasıl bi mucize olduğunu

Bende yeterince sevinememiştim. Hep bi acaba vardı aklımda. Ama geçen gün bir akrabamla konuştuk, onu isteyipte sahip olamayan o kadar çok insan var ki... Allah'ın sana verdiği bu şansın kıymetini bil dedi. O söz benim duygularımı tamamen değiştirdi...

kendınle gurur duymalısın allahın ne sanslı kuluymusum diceksin mıllet testler haplar ıgneler tüpbebek merkezlerınde ugrasıp 10-12.tüpbebeklerınde bıle cocuk sahıbı olamıyorken heray adet oldugunu görünce dünyaları basına yıkılıyorken ben cabucak hıcbır zorluk görmeden hamıle kaldım dıyeceksin
cok erken ama dıyorsanda bastan önlemını alıp korunacaktın okdar korunma yöntemı varken kazaya bırakmıycaktın :18:

aslında evlenmeden önce niyetim hep bi an önce yapmaktı ama evlenirken yaşadığımız maddi sıkıntı ve ödemek zorunda olduğumuz 30-40 bin civarı borç beni bu düşünceden 2-3 sene alıkoymam gerektiğini düşündürdü. bi de çevre, iş ortamı vs. bunları düşündükçe daha da çıkamıyorum işin içinden. korunmadık da ama dikkat ediyoduk olmamasına. kısmet işte...bugün, Allah böyle uygun görmüş diyip içimi rahatlatabiliyorum ama dün, çooook karmaşıktım. evet bu kadar erken istemiyoduk ama dün eşimin de doktora hazır değiliz, napabiliriz gibi bi soru sorması beni daha da yıkmıştı ve o an bebeğime daha da bağlandım. o kadar küçük ki ultrasonda bile belli olmuyo. 2-3 hafta diye tahmin ediyoruz. Allah herkese nasip etsin inş

10 aylık evliyim kaza sonucu hiç beklemezken hamile olduğumu öğrendim çok üzüldüm çok ağladım hazır hissetmiyorum kendimi benim gibi olan varmı varsa nasıl atlattı bu durumu bana yardımcı olun lütfennn...............

2 ay zaman geçmiş bebişin artık biraz daha büyüyo içinde haliyle fikirlerin değişmiştir üzülmüyosundur yine inşallah..ne kadar şanslı olduğunu bilsen Rabbime hiç durmadan şükrederdin biliyomusun benim bebişim olması için o kadar uğraştığım halde olmadığı halde yine de çok şükür diyorum çok acımasız geliyo davranışlarınız üzülmek ağlamak ben ve benim gibiler olsun diye sabah akşam ağlıyoruz bir gün deil aylar seneler sürüyo ve her ay acaba umudu ne demek biliyomusun tonlarca para döküyoruz hiç önemli deil maddiyatımız el verdikçe yine dökeriz ama ya psikolojimiz ben aralık ayında zor kavuştuğum tüp bebişimi kaybettim şimdi yine denedik yarın sonucumu öğreneceğim pozitif mi diye evde idrar testi yaptım ve her zaman ki gibi negatif ne kadar üzücü bi durum deil mi şimdi hangimizin ağlaması gerekiyo Mevlam hasret acısını yaşatmamış daha ne biraz moral olsun diye dolaştığım topiklerde hamile haberleri duyayım da neşem yerine gelsin diye dolaşırken böle şeyleri okuyunca içim cız ediyo ağlamayacağım,üzülmeyeceğim diye söz verdim kendime ama olmuyo sizlerin bu durumlarını görünce ağlamamk elde deil ben olmadı yine diye ağlıyorum ya siz oldu diye insan anne olacağı için üzülür yada ağlarmı ...ne olur kıymetini bilin habersiz gelen bebişlerinizin bizler canımızı bile vermeye razıyız

Back
X