Merhaba arkadaşlar 8+3 haftalık hamileyim. Dün burnum tıkandı, yutkunma zorluğu çekmeye başladım evde gargara vardı andorex ondan birkac kez yaptım kana karışmıyor diye düşündüm ama sonra yaptığıma pişman oldum. Burnuma da birkac kez tuzlu su çektim aktı biraz. Bu sabah kbb doktoruna gittim parol, iliadin (burun spreyi), farhex(ağız spreyi) flurend (ağız spreyi) verdi. Ateşin çıkarsa antibiyotik yazacağım dedi. Benim durumumda olup bu ilaçları kullanan oldu mu?
Rahatlatıcı ve nispeten hiç zararı olmayan ilaçlar. Gönül rahatlığı ile kullanın. Ateşiniz çıkarsa enfeksiyon yükseliyor uyarısıdır, dolayısıyla o durumda antibiyotik verirse de yapacak bir şey yok. İyileşmek adına bitki çayı vs içmeyin, düşükleri tetikleyebilir. Doktorunuza danışın ben sadece azıcık ıhlamur bol su ile dememiştim doktorumun önerisi ile.
Rahatlatıcı ve nispeten hiç zararı olmayan ilaçlar. Gönül rahatlığı ile kullanın. Ateşiniz çıkarsa enfeksiyon yükseliyor uyarısıdır, dolayısıyla o durumda antibiyotik verirse de yapacak bir şey yok. İyileşmek adına bitki çayı vs içmeyin, düşükleri tetikleyebilir. Doktorunuza danışın ben sadece azıcık ıhlamur bol su ile dememiştim doktorumun önerisi ile.
Teşekkür ederim ilaçları pek kullanmadım 2 kere parol iki kere burun spreyi birkac kere de ağız spreyi kullandım tuzlu su çektim burnuma ağızdan sirkeyle gargara yaptım baya iyileştim ateşim çıkmadı şükür ama öksürük olabiliyor gece uyurken.