kızlar moralim bozuk evliliğim zaten bir gün iyi Birgün kötü gidiyor ..konuyu size kısaca anlatayım yine ufak tefek bir sorun ama bunaldım artık. Benim çok yakın bir kız arkadaşım var geçen gün eşiyle kavga etmiş ..içinde özür aşkım yazan ifadeler de vardı..bana ekran görüntüsünü çekti gönderdi mesajlaşmasının..1 ay falan oldu.ben de okuduktan sonra sildim ..geri dönüşüm kutusundan silmemişim ..orada olduğunu bile unutmuşum.dün eşimi yemeğe çağırdım teli tutmuş bu ne dedi. Ben de telefonu aldım bi an whatssap ekranı sandım hani içeriğine bakmadım bu benim telimden gönderilmemiş dedim hani ekran görüntüsünden dolayı.sonra baktım aa dedim arkadaş geçen göndermiş .. bi sinirlendi sen nasıl dersin benim telefonumdan gönderilmemiş ..ben sana öyle birşey mi ima ettim..ben de açıklamamı yaptım hani içeriği okumadan söyledim dedim..ben de içeri gittim ağladım ..noldu ne var dedi ..sen öyle birşey ima etmedin ben de öylemi birşeyi kendime yakıştırıp da zaten ima etmem dedim ..öyle birşey olsa Şen'inle o konuştuğunun kişinin parçalarını kimse bulamaz deri..daha çok ağladım öyle diyince.tamam uzatma dedi ağlama ..susturamadım kendimi çünkü laflarımdan bişey çıkarmasından bıktım artık..dün akşam çıktı gitti dışarı..gece geldiğinde uyumuştum daha da görmedim gelir birazdan ..