Hamileyim dediğinizde eşinizin tepkisi nasıl oldu

Selenay92

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
623
407
303
Ankara
Kızlar selam sanırım hamileyim. testlerim böyle çıktı.o kadar karışıkki duygularım ilk çok sevindim ama şu an çok canım sıkkın eşime sabah iki çizgi çıktı diye söyledim tamam doktora gitmeden kimseye bişey deme dedi bende şaşırmadın mı diyince zaten deniyoduk, o videolarda sevinen adamlar gibi tepki bekleme benden dedi.o kadar üzüldüm ki niye beklemiyim? Tam olarak hazır hissetmediğini biliyorum ama kimse tam anlamıyla öyle hissetmiyordur sanırım.sizin eşleriniz nasıl tepki verdi duyduklarında

Eklentiler

• 01AAA59C-C14B-43DC-A173-CCE96CDA9618.webp
    01AAA59C-C14B-43DC-A173-CCE96CDA9618.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 88
Alttaki test adete yakın mı yaptınız yoksa adet gecince mı erkem gebelik testi sanırım demi bu ? Benim elimde de var da ne zaman yapsam diyr düşünüyorum.
Ayrıca eşim ilk kızıma hamile kaldığımı söylediğimde çok sevindi sarildi mutlu olduk heyecanlandı.ama aşırı aşırı havalara uçmadı çünkü karakteri o tarz değil

Kızlar selam sanırım hamileyim. testlerim böyle çıktı.o kadar karışıkki duygularım ilk çok sevindim ama şu an çok canım sıkkın eşime sabah iki çizgi çıktı diye söyledim tamam doktora gitmeden kimseye bişey deme dedi bende şaşırmadın mı diyince zaten deniyoduk, o videolarda sevinen adamlar gibi tepki bekleme benden dedi.o kadar üzüldüm ki niye beklemiyim? Tam olarak hazır hissetmediğini biliyorum ama kimse tam anlamıyla öyle hissetmiyordur sanırım.sizin eşleriniz nasıl tepki verdi duyduklarında
Eşim tam bir odunmuş kusura bakma ama. Senin o heyecanın mutluluğunun üzerine en azından seninle o heyecanı paylaşması gerekiyordu. Ne demek o videolardaki gibi sevinç bekleme benden? Gerçekten şaşırdım.

Şuan bende de adet gecikmesi var biraz zaman geçsin test yapıcam pozitif çıkarsa nasıl söylesem diye düşünüyorum bi diyorum eşim Azerbaycan a göreve gitti görevden 3 ay gelmiycek gelene kadar söylemeyeyim sürpriz olsun diyorum sonra diyorum öyle şey mi olur onunda bilmeye hakkı var görüntülü konuşurken testi gösteriyim diye düşünüyorum ama bunları düşünüyorum da hamile değilsem de üzülürüm gibi

Alttaki test adete yakın mı yaptınız yoksa adet gecince mı erkem gebelik testi sanırım demi bu ? Benim elimde de var da ne zaman yapsam diyr düşünüyorum.
Ayrıca eşim ilk kızıma hamile kaldığımı söylediğimde çok sevindi sarildi mutlu olduk heyecanlandı.ama aşırı aşırı havalara uçmadı çünkü karakteri o tarz değil
Adet tarihime 4 gün var daha erken olanlardan yaptım koyu oln sabah ilk idrarla diğerni de az önce.
Bende havalara uçmasını beklemedim ama tepki vermemesine çok kırıldım daha belli değil diye vermedi gibi konuştu ama haksız mıyım

bizim tüp bebek ve 2yıl ugrastık bende aynen senın gıbı once ıdrar testıyle ogrendım sabah erkenden yapmıstım o işe gıtmeden..uyanmasını bekledım aynı tepkiyi verdi kan sonucu görmeden bel bağlama ..erkekler bizim gibi değil maalesef ya da bana da böylesi denk geldi bilmiyorum ama boşver sen sevincini yaşa buna üzülme

bizim tüp bebek ve 2yıl ugrastık bende aynen senın gıbı once ıdrar testıyle ogrendım sabah erkenden yapmıstım o işe gıtmeden..uyanmasını bekledım aynı tepkiyi verdi kan sonucu görmeden bel bağlama ..erkekler bizim gibi değil maalesef ya da bana da böylesi denk geldi bilmiyorum ama boşver sen sevincini yaşa buna üzülme
Bence bize böylesi denk geldi.yaşayamadım sevinç falan ağzımdan kötü sözler çıktı tartıştık hiç böyle hayal etmemiştim

Bizimki de kalp atışını gördük hele bi 3 ay geçsin sonra seviniriz diyor.

Eşim tam bir odunmuş kusura bakma ama. Senin o heyecanın mutluluğunun üzerine en azından seninle o heyecanı paylaşması gerekiyordu. Ne demek o videolardaki gibi sevinç bekleme benden? Gerçekten şaşırdım.
Bende paylaşmasını bekledim zaten havalara uçsun demiyorum ne heyecnım kaldı ne hevesim ağlyıp duruyorum
Şuan bende de adet gecikmesi var biraz zaman geçsin test yapıcam pozitif çıkarsa nasıl söylesem diye düşünüyorum bi diyorum eşim Azerbaycan a göreve gitti görevden 3 ay gelmiycek gelene kadar söylemeyeyim sürpriz olsun diyorum sonra diyorum öyle şey mi olur onunda bilmeye hakkı var görüntülü konuşurken testi gösteriyim diye düşünüyorum ama bunları düşünüyorum da hamile değilsem de üzülürüm gibi
İnş hamilesindir allah isteyen herkese sağlıklı bebek nasip etsin

Hazır hissetmeyip ben istyorum diye denemiş olabilme ihtimali
Bence bize böylesi denk geldi.yaşayamadım sevinç falan ağzımdan kötü sözler çıktı tartıştık hiç böyle hayal etmemiştim
ben sevıncımı yaşadım bunu takmadım kafama acıkcası kan sonucundan sonra annelere söyledik annem bize gelmişti hatta ben anlatmıstım once test yaptım cıkmıstı ama kan testi gununu bekledık vs dıye..kanda görmeden kesin olmuyormus oyuzden düşünmedim normalde de realist biri..bence olası bir sorunda hayal kırıklıgına yaşamamak uzulmemek ıcın vs dıye dusundum.Bir de herkes kendı duygusundan sorumlu sen kendi mutlululuğu yaşa yani..eşin de bak sana kimseye söyleme demiş demek seninkide böyle düşünüyor

Bu tepkisizligi seni eminim çok üzmüştür kim olsa bozulur. Hep şöyle derler kadınlar daha cocukken bile annelik içgüdüsü vardır, evcilik oynarız bebek doyururuz vs ama erkekler ancak çocuğunu kucağına alınca babalık duyguları başlar hatta kimisi çocuk biraz tepkilere karşılık vermeye başladığı zaman daha cok anlarmış baba olduğunu.
Tabiki istisnalar var, duygusal olup tüm hamilelik sürecinde bebeği hisseden babalar var ama sizinki biraz daha duygusuz demekki, bu kötü bir baba olacağı anlamına gelmez bence. Bu arada hayırlı olsun bebeğiniz tebrik ederim 🌸

Annelik bebek rahime düşünce hissedilir o duyguyu sevinci babalar anca doğunca hissediyorlar . Emin olun.doğsun hele sağlıkla bi o zaman görün sevinci:) üzülmeyin bütün erkekler olmasada çoğu böyle. Karniniz çıksın kalp atışlarını duysun daha farklı tepkiler vervek

hemen mi oldu gebelik yoksa ugrastirdi mi sizi bir kac yil? ugrastirdiysa ihtimali bile adamin ayaklarini yerden kesmeli. bir iki ay icinde olduysa hemen hee istiyorduk oldu ne var yani sok bir haber degil demistir.. tabiki kimi erkek olgun davraniyor bu konularda ama sarilip insallah test dogrudur vs deseydi guzel olurdu.

Bende paylaşmasını bekledim zaten havalara uçsun demiyorum ne heyecnım kaldı ne hevesim ağlyıp duruyorum

İnş hamilesindir allah isteyen herkese sağlıklı bebek nasip etsin
İnşallah hamilesindir kuzum. Bende dün test yaptım bugün kan verdim sonuçları bekliyorum. 1 saate çıkıcak, en kısa zamanda git kan ver 🥰🙏🏻

Eklentiler

• AD4F210C-A5B1-447A-8AE6-60B86238F920.webp
    AD4F210C-A5B1-447A-8AE6-60B86238F920.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 39
Sosyal medyada ki sevinçler bana da yapmacık ve saçma geliyor
Eşiniz de aslinda bişey dememiş doktora gidelim kesinleşsin demiş
Belki de test yanlış
Kavga edip birbirinizi kırmaya gerek yok ortada

Bu tepkisizligi seni eminim çok üzmüştür kim olsa bozulur. Hep şöyle derler kadınlar daha cocukken bile annelik içgüdüsü vardır, evcilik oynarız bebek doyururuz vs ama erkekler ancak çocuğunu kucağına alınca babalık duyguları başlar hatta kimisi çocuk biraz tepkilere karşılık vermeye başladığı zaman daha cok anlarmış baba olduğunu.
Tabiki istisnalar var, duygusal olup tüm hamilelik sürecinde bebeği hisseden babalar var ama sizinki biraz daha duygusuz demekki, bu kötü bir baba olacağı anlamına gelmez bence. Bu arada hayırlı olsun bebeğiniz tebrik ederim 🌸
Moral oldu çok teşekkür ederim sanırım bende fazla duygusalım bu ara.umarım dediğiniz gibi olur

Sosyal medyada ki sevinçler bana da yapmacık ve saçma geliyor
Eşiniz de aslinda bişey dememiş doktora gidelim kesinleşsin demiş
Belki de test yanlış
Kavga edip birbirinizi kırmaya gerek yok ortada
Ben fazla duygusalım sanırım ve öncesindeki ters bikaç hareketine dolup bunda patladım

Back
X