• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim dis dolgum düştü çık agriyor

Lavinya223

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
545
361
23
Arkadaslar 6+2 hamileyim kanal detavisi olan disim vardı yarim kaldı onunda geçici dolgusu dustu hava almasin diye pamuk koydum ama çok ağrı yapiyor dayanamiycam artık doktor bi mudahale yaparmi kanal disin icinde sinirler var onlarda baski yapiyo :((((

Git tabi dis doktoruna canim. Hamile oldugunu soyle ona gore tedavi uygular. Ne bileyim en azindan gecici dolgu falan yapar belki. Gecmis olsun. Dis agrisi cok cok kotu bisey.

Arkadaslar 6+2 hamileyim kanal detavisi olan disim vardı yarim kaldı onunda geçici dolgusu dustu hava almasin diye pamuk koydum ama çok ağrı yapiyor dayanamiycam artık doktor bi mudahale yaparmi kanal disin icinde sinirler var onlarda baski yapiyo :KK43:(((

bebek istediğim zaman diş dr gittim eğer hamıleysem bir sıkıntı olurmu dedim
hiçbir zararı yok demişti dr ,
halk arasında buna inanmışlar aksını anlatamıyoruz demişti.

Git tabi dis doktoruna canim. Hamile oldugunu soyle ona gore tedavi uygular. Ne bileyim en azindan gecici dolgu falan yapar belki. Gecmis olsun. Dis agrisi cok cok kotu bisey.
Kendi doltoruma gittim ondan reçete aldim lokal anestezi alabilir ve dolgu çekim yaoilabilir diye

bebek istediğim zaman diş dr gittim eğer hamıleysem bir sıkıntı olurmu dedim
hiçbir zararı yok demişti dr ,
halk arasında buna inanmışlar aksını anlatamıyoruz demişti.
Bende once doktoruma danistm onaylarmi diye basta 6 hafta daha gecse idare edemez misin dedi bende çok zor dedim oda ozaman boşuna aco çekme ben sana reçete yazayim git baktir dedi sagolsun lokal anesteziyle dis cekimi ve dolgu yapılabilir yazdi yarin disciye gidicem

Bende once doktoruma danistm onaylarmi diye basta 6 hafta daha gecse idare edemez misin dedi bende çok zor dedim oda ozaman boşuna aco çekme ben sana reçete yazayim git baktir dedi sagolsun lokal anesteziyle dis cekimi ve dolgu yapılabilir yazdi yarin disciye gidicem

geçmiş olsun cnm

Back
X