Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zamandır böyle?14 haftalık hamileyim düşük riskim var ve kalbim olduğundan fazla hızlı atiyo bu durumu yaşayan varsa bilgilendirebilir misiniz?![]()
TSH hormonuna baktirmanizda fayda var14 haftalık hamileyim düşük riskim var ve kalbim olduğundan fazla hızlı atiyo bu durumu yaşayan varsa bilgilendirebilir misiniz?![]()
Bugün sabah başladı halimde yok zaten .. evde sıcak değil usuyorum yani yataktayım sürekliNe zamandır böyle?
Danışmadın mı hekimine?
Evin çok sıcak olabilir mi, o yüzden mi acaba çarpıntı
Tsh ne oluyo geçen hafta ikili tarama kan sonucu güzel çıktı omu acabaTSH hormonuna baktirmanizda fayda var
Kan degerine ve troid tahliline mutlaka baktirin . Dr un birsey dedi mi dinlen kalkma cok hareket etme diye14 haftalık hamileyim düşük riskim var ve kalbim olduğundan fazla hızlı atiyo bu durumu yaşayan varsa bilgilendirebilir misiniz?![]()
ÜşümeBugün sabah başladı halimde yok zaten .. evde sıcak değil usuyorum yani yataktayım sürekli
Dedi dinleniyorum yemekten tuvalete başka kalkmiyorum kan sonucum temiz çıktı bilmiyorum geçen haftaninki güzeldiKan degerine ve troid tahliline mutlaka baktirin . Dr un birsey dedi mi dinlen kalkma cok hareket etme diye
Troid bakildimi . Belki paniktende carpinti olur. Dua et bol bol kanaman birsey olursa dr a git yineDedi dinleniyorum yemekten tuvalete başka kalkmiyorum kan sonucum temiz çıktı bilmiyorum geçen haftaninki güzeldi
Gidemiyorum yatmam lazım iki hafta burda bilgisi olanlar yazıyor belki bi içimi rahatlatan olur diye sordumÜşüme
Bence git hastaneye, için rahat olsun.
Ha YÖK gidecek kadar durum vAhim değil diyorsan da kapattır konunu.
Yok değil.. tsh hormonu tiroidlerle alakali bir hormon.. gebelikte oldukça önemli.. düşüğe neden olacak kadar önemli.. tsh dengesizliği kalpte çarpıntıya neden olabilir.. ihmal etmeyin..Tsh ne oluyo geçen hafta ikili tarama kan sonucu güzel çıktı omu acaba
Troid bilemiyorum bakilmadi sanırım gidemiyorum iki hafta sonra gel kanaman olursa acile gel dedi drTroid bakildimi . Belki paniktende carpinti olur. Dua et bol bol kanaman birsey olursa dr a git yine
Çok korkuyorum halsizlik usumede var acile gitsem bisey yapmıyorlar polikinlige gel diyolar randevusuzda almiyolar neyapsam ki içimde korku başladı: (Yok değil.. tsh hormonu tiroidlerle alakali bir hormon.. gebelikte oldukça önemli.. düşüğe neden olacak kadar önemli.. tsh dengesizliği kalpte çarpıntıya neden olabilir.. ihmal etmeyin..
Inşallah sizin dediğiniz gibidir ya valla şimdiden girdim strese düşük var zaten riskim büyük: (kalbinin hızlı atma sebebi iki kişilik kan pompalamaya başlaması, düşük riskiyle alakası yok. Eğer çarpıntı çok fazla oluyor, fenalık hissi veriyorsa stres de etkili olabilir.
Carpintin devam ederse onuda soyle mutlaka troid yada baska kaynakli nedenden olabilir. Dusuge neden olabilir. Bende 8 haftalik hamileyim usume var. Troidim yuksek suanda.dusuklugude carpinti yapar. Belki onemsizdir dr karar verir zatenTroid bilemiyorum bakilmadi sanırım gidemiyorum iki hafta sonra gel kanaman olursa acile gel dedi dr
Yattığı yerden, netten çare arayanGidemiyorum yatmam lazım iki hafta burda bilgisi olanlar yazıyor belki bi içimi rahatlatan olur diye sordum
Yattığı yerden, netten çare arayan
Yattığı yerden kalkamayacak olan, aynı durumu yaşamış varsa bulup konuşup iyileşecek
Çılgın mısın? İnsanlar bebek için ne kadar çabalıyor, oku buraları
Çişini yattığın yatağa yapmıyorsun herhalde, kalk bi git hastaneye bi taksi bul
Of aklım mavileşiyor böyle konular okuyunca
Carpintin devam ederse onuda soyle mutlaka troid yada baska kaynakli nedenden olabilir. Dusuge neden olabilir. Bende 8 haftalik hamileyim usume var. Troidim yuksek suanda.dusuklugude carpinti yapar. Belki onemsizdir dr karar verir zaten