Hamileyim düşük riskim var ?

Busra0913

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
65
29
38
31
14 haftalık hamileyim düşük riskim var ve kalbim olduğundan fazla hızlı atiyo bu durumu yaşayan varsa bilgilendirebilir misiniz? :(

14 haftalık hamileyim düşük riskim var ve kalbim olduğundan fazla hızlı atiyo bu durumu yaşayan varsa bilgilendirebilir misiniz? :KK43:
Ne zamandır böyle?

Danışmadın mı hekimine?

Evin çok sıcak olabilir mi, o yüzden mi acaba çarpıntı

14 haftalık hamileyim düşük riskim var ve kalbim olduğundan fazla hızlı atiyo bu durumu yaşayan varsa bilgilendirebilir misiniz? :KK43:
Kan degerine ve troid tahliline mutlaka baktirin . Dr un birsey dedi mi dinlen kalkma cok hareket etme diye

Tsh ne oluyo geçen hafta ikili tarama kan sonucu güzel çıktı omu acaba
Yok değil.. tsh hormonu tiroidlerle alakali bir hormon.. gebelikte oldukça önemli.. düşüğe neden olacak kadar önemli.. tsh dengesizliği kalpte çarpıntıya neden olabilir.. ihmal etmeyin..

kalbinin hızlı atma sebebi iki kişilik kan pompalamaya başlaması, düşük riskiyle alakası yok. Eğer çarpıntı çok fazla oluyor, fenalık hissi veriyorsa stres de etkili olabilir.

Yok değil.. tsh hormonu tiroidlerle alakali bir hormon.. gebelikte oldukça önemli.. düşüğe neden olacak kadar önemli.. tsh dengesizliği kalpte çarpıntıya neden olabilir.. ihmal etmeyin..
Çok korkuyorum halsizlik usumede var acile gitsem bisey yapmıyorlar polikinlige gel diyolar randevusuzda almiyolar neyapsam ki içimde korku başladı: (

kalbinin hızlı atma sebebi iki kişilik kan pompalamaya başlaması, düşük riskiyle alakası yok. Eğer çarpıntı çok fazla oluyor, fenalık hissi veriyorsa stres de etkili olabilir.
Inşallah sizin dediğiniz gibidir ya valla şimdiden girdim strese düşük var zaten riskim büyük: (

Troid bilemiyorum bakilmadi sanırım gidemiyorum iki hafta sonra gel kanaman olursa acile gel dedi dr
Carpintin devam ederse onuda soyle mutlaka troid yada baska kaynakli nedenden olabilir. Dusuge neden olabilir. Bende 8 haftalik hamileyim usume var. Troidim yuksek suanda.dusuklugude carpinti yapar. Belki onemsizdir dr karar verir zaten

Gidemiyorum yatmam lazım iki hafta burda bilgisi olanlar yazıyor belki bi içimi rahatlatan olur diye sordum
Yattığı yerden, netten çare arayan

Yattığı yerden kalkamayacak olan, aynı durumu yaşamış varsa bulup konuşup iyileşecek

Çılgın mısın? İnsanlar bebek için ne kadar çabalıyor, oku buraları

Çişini yattığın yatağa yapmıyorsun herhalde, kalk bi git hastaneye bi taksi bul

Of aklım mavileşiyor böyle konular okuyunca

Yattığı yerden, netten çare arayan

Yattığı yerden kalkamayacak olan, aynı durumu yaşamış varsa bulup konuşup iyileşecek

Çılgın mısın? İnsanlar bebek için ne kadar çabalıyor, oku buraları

Çişini yattığın yatağa yapmıyorsun herhalde, kalk bi git hastaneye bi taksi bul

Of aklım mavileşiyor böyle konular okuyunca

O zaman yazmayın okumayinda elalem saçma sapan şeyler soruyo onlara verin cevabinizi ben geçende bi soru sordum içim rahatladı doktorda aynısını söyledi aynı durumu yaşayan diyorum bilmiyosan yazma sağol bu arada ne diyim

Carpintin devam ederse onuda soyle mutlaka troid yada baska kaynakli nedenden olabilir. Dusuge neden olabilir. Bende 8 haftalik hamileyim usume var. Troidim yuksek suanda.dusuklugude carpinti yapar. Belki onemsizdir dr karar verir zaten

ALLAH razı olsun sorarım onu troidi bilmiyodum onuda yaptırırım

Arkadas ban yemis ama hakli. Boyle onemli konuda dr bile kan tahlili yaparak anliyor. Cogumuzda ayni seyi demis. Ya dra gidin yada bize anlattigin sikayetleri dra anlat. Biz iyisin dersek kotu birsey varsa ne olacak.

Back
X