hamileyim elim ayağım tutmuyor..kocamı bile düşünecek halim yok

bah123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
129
6
0
Bursa
6 ay bitti 7. aya girdim...hamilelik ilerledikçe elim ayagım tutmuyor..sıcaklarda bastırdı..konuşasım bile gelmiyor..kocamla bile konuşmak istemiyorum..adam geliyo gidiyo hiiç umurumda değil..iyicee sakinleştim...tamamen monoton oldum...yemek yapasım gelmiyo..acaba sıcaklardanmı..evliliğimi zaten yeni yeni yoluna koydum kocamda memnun bu sakin hallerimden ama ben çok hantallaştım sanırım...doktorda çok hareketli olduğumu biraz hantal olmam gerektiğini söyledi ama nerdeee...sizde böylemiydiniz...gecermi dogumdan sonra...yoksa artık hep böyle miskinmi olucaaammm...offffff.....şimdi buraya yazasım bile gelmiyooo

Konu içeriği nedeniyle "Hamilelerden haberler:Soru ve sorunlar" başlığına taşındı.
Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

hamilesiniz işte sizin bu hallerinize anlayış gösterecektirler
hamileyken her şeyy kafaya takılıyor sanırım
ah bu hormonlar

Canım doğumdan sonra istesende miskin olamazsın .şimdi bol bol uyu dinlen uykusuz geceler seni bekliyo .bebeğemi bakıyım işmi yapayım derken hareketli günler seni bekliyor

aaah ben de öyleyim.beni gör garfieldi gör..ben de 7 aylığım.bi havalardayım ne yemek yapasım var ne başka bişey.havalar da sıcak..yat aşşa devir göbeği yapıyorum.annemlerden geldik dün daha bavulları yerleştirecem kayfimin çatmasını bekliyorum.doğsunlar bak bu miskinlikten eser kalıyor mu.ikizlerimi doğurduktan sonra görecektin beni ben neymişim dedim kendime gece ıh deseler uyanıyorum ikisini de emziriyorum emzirirken uyuyakalıyordum o ayrı da.yemeği yapıyordum onları da yanımda bazen tek kolumda çocuk bazen kanguruyla sırtıma takılmış..tabi eşim de o zamanlar nöbet usulü çalışıyordu evdeydi yani bol bol ama ne olursa olsun miskin olunmuyor.şimdi ekimde 3. bebiş geliyor biliyorum çok zor olacak ama hamilelik de zor bitsin istiyorum.yere düşen şeyleri umarsızca eğilip alabilmek bulaşık yıkarken yan değil düz durmak istiyorumkocamla sarılabilmekyatakta yüz üstü yatabilmekarabaya binince kapısını çekebilmek istiyorumm..çok şey mi istiyorum a dostlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…