Aslında her bayanın tatmak istediği bir duygu benim şuan yaşadığım ama nedense içimde çok garip duygular var.Emzirdiğim için reglim düzensiz,eşimde korunduğu için hamilelik hiç aklıma gelmemişti.Nerden estiyse bilmiyorum bugün test yaptım ve silik ikinci çizgi de belirdi.Kan testi yapmadan kesinlik olmaz tabiki ama şuan aklım karıştı çünkü kızım 9 aylık(3 yaşını bitirmiş bir kızım daha var) ve onu emziriyorum.Emmeye düşkün bir bebek.Hamileyken emzirilir mi??Ayrıca diğer konumdan bilenler bilir.Diz ağrım vardı 1 tane tilac hap almıştım(kuvvetli bir ağrı kesici).Bu bebeğimi etkiler mi?Ayrıca 21 inde mr a girecektim şimdi giremem sanırım?.
Aklımda bir sürü soru var.Doktora da şu sıra gidemem herhalde çünkü iyi bir doktor bulup gitmek istiyorum.Diğer iki kızımdaki doktorlarım zorla suyu bittti deyip sezeryan yapmak istemişlerdi.Bu konularda bilgisi olan var mı??
Aklımda bir sürü soru var.Doktora da şu sıra gidemem herhalde çünkü iyi bir doktor bulup gitmek istiyorum.Diğer iki kızımdaki doktorlarım zorla suyu bittti deyip sezeryan yapmak istemişlerdi.Bu konularda bilgisi olan var mı??
Son düzenleme: