Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim de 3. aya kadar kanamam oldu, ben de progestan kullandım o dönemde.
Sonra da birdaha da olmadı şükür.
Rabbim korusun bebeğini, sana bağışlasın inş.
Bana herhangi bir test yapılmadı, hatta kanamam olduğunda telefonla görüşmüştük doktorumla,
progestana başlamamı telefonda söyledi, başka bir test yapılmadı canım.
Bana da doktorum 3. aya kadar herşey olabilir demişti, ama şükür birşey olmadı.
Bana herhangi bir test yapılmadı, hatta kanamam olduğunda telefonla görüşmüştük doktorumla,
progestana başlamamı telefonda söyledi, başka bir test yapılmadı canım.
Bana da doktorum 3. aya kadar herşey olabilir demişti, ama şükür birşey olmadı.
merhaba.bende 7 haftalık hamileyim ve ara ara kanamam oluyor.1 hafta önce oldu 2 gün sürdü kahve akıntı.dünde daha kırmızı bir akıntı oldu korktum baya 1 haftadır progestan kullanıyorum.sabah kalktıgımda sadece wc den sonra kahve çamur renginde akıntı var peçeteye geliyor.görünmez henüz diye doktora da gidemiyorum alttan bakmasını istemiyorum.1 hafta daha beklemem lazım.
Benim de onuncu haftamda üçer gün arayla 3 kez kanamam olmuştu doktorum düşük riski war dedi, tuvalet ihtiyacım dışında yerimden kalkmadan tam 6 hafta yattım. bu arada haftada bir de proluton iğne vurundum. iğnelerim devam ediyor ama çok şükür 17. haftaya ulaştık. doktorumun tek önerisi, yorulmamam, sürekli istirahat halinde olmam. sende dkkat et canım, Allah yardımcın olsun...
merhaba arkadaşlar... bu gün kontrolüme gittim. doktorum bebeğin hiç gelişmediğini, bozuk gebelik olduğunu ve alınması gerektiğini söyledi. hamilelik fikrine çok alışmıştım. üzüldüm tabi ama allahın takdiri sonuçta hep hayırlısını istedik. hayırlı değilmiş ki nasip etmedi. çok şükür yine de. yarın kürtaj la alacaklar. dualarınızı bekliyorum...
canım Allah sabır versin bende 2 ay evvel kimyasal gebelik yaşamıştım. biliyorum çok zor, acı bi durum. düşüğün bir ayağı içerde kalır derler hemen hamile kalabilirsin. doktorun korunma süresi vermezse tabi.