• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim fakat halen inanamiyorum

_yasmin_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
94
2
86
Sakarya
selam arkadaslar 12 yildir surekli tedaviler gormus bir pcos hastasiyim 2.tup tedavimde Allahin izniyle pozitifi gorrdum 28 ocakta fakat paranoyalarim basladi ya dis gebelikse cunku halen keseyi gormedim sali gunune randevum var transferden sonra bel agrim kasik agrim vardi onlarda 2 gundur kesildi belirtiler durdu bebege biseymi oldu diye dusuncelerim var hic olumlu dusunemiyorum benim gibi olan varmi dusunen

selam arkadaslar 12 yildir surekli tedaviler gormus bir pcos hastasiyim 2.tup tedavimde Allahin izniyle pozitifi gorrdum 28 ocakta fakat paranoyalarim basladi ya dis gebelikse cunku halen keseyi gormedim sali gunune randevum var transferden sonra bel agrim kasik agrim vardi onlarda 2 gundur kesildi belirtiler durdu bebege biseymi oldu diye dusuncelerim var hic olumlu dusunemiyorum benim gibi olan varmi dusunen[/QU

canım hayırlı olsun inşlhh sonuna kadar devam eder. Rabbim inşlh banada nasip eder bugün 7. günüm ve sabırsızlıkal test günü bekliyorum ama çok fazla beklentim yok:((( kaçıncı gün yaptın testini? kaç çıktı değerin?

Bence sakin olmaya çalışıın, ne güzel hamilesiniz işte. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Rahat olmaya çalışın. Salı gününe az kalmış, sabredin..Rabbim sğlıkla sıhhatle bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin..

Bende suan 7,5 haftalik hamileyim ve inan bana hic belirtim olmadi ..keseyi kalbi gordum ..tedirgin oluyor insan gibi..ama allah tamamina erdirir insallah

selam arkadaslar 12 yildir surekli tedaviler gormus bir pcos hastasiyim 2.tup tedavimde Allahin izniyle pozitifi gorrdum 28 ocakta fakat paranoyalarim basladi ya dis gebelikse cunku halen keseyi gormedim sali gunune randevum var transferden sonra bel agrim kasik agrim vardi onlarda 2 gundur kesildi belirtiler durdu bebege biseymi oldu diye dusuncelerim var hic olumlu dusunemiyorum benim gibi olan varmi dusunen[/QU

canım hayırlı olsun inşlhh sonuna kadar devam eder. Rabbim inşlh banada nasip eder bugün 7. günüm ve sabırsızlıkal test günü bekliyorum ama çok fazla beklentim yok:((( kaçıncı gün yaptın testini? kaç çıktı değerin?

ts ederim canim benim belimde ve kasigimda zaman zamsn agrilarim oluyordu onun disinda bi belirtim olmadi ama 9.gunu idrar testinde cift cizgiyi gordugumde bile inanamadim taki kan testi olana kadar formdan bi cok kidide belirtisiz hamile kaldi

Back
X