Hamileyim galiba

hican87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2010
73
37
88
37
hamileyim galiba inanamıyorum.idar testi yaptım.2.çizgi çıktı ama çok kalın bir çizgi değil.hamileyimdir dimi?benim ilk çocuğum olacak.çok istiyorum rabbimmm nasip etsin inşallah isteyen herkese...

hamileyim galiba inanamıyorum.idar testi yaptım.2.çizgi çıktı ama çok kalın bir çizgi değil.hamileyimdir dimi?benim ilk çocuğum olacak.çok istiyorum rabbimmm nasip etsin inşallah isteyen herkese...

gözün aydın olsun arkadaşım silikte olsa pozitif demek, rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin...

Canım kesin hamilesin yoksa o çizgi hiç çıkmazdı erken diye ince çıkmış sadece
Allah tamamını erdirsin güzel bir hamilelik geçirirsin İnşallah
Allah olmayanada nasip etsin....

insallah hamilesindir canim hemen bi kan testi yaptir kesinlessin...
hayirli olsun saglikla...kaydirigubbakcemile2

ilişkinizden kaç hafta sonra testi yaptırdınız ?

hayırlı olsun bi de kandan beta hcg baktır kesin olsun sonuç

inş hamilesin canım..adetin kaç gün gecikti

bazı illerde sağlık ocakları kanı alıp devlet hastanesine gönderirken bazı illerde almıyorlar galiba. en iyisi hastaneye gitmelisin. şimdiden tebrikler.

merhaba hanımlar;ben 17 yaşındayım ve lisede okuyorum...yazdıklarınız çook hoşuma gitti,bu sitedeki bayanların dayanışmasından gerçekten etkilendimm ve bir bayan olarak gurur duydum...sevdiğimm birisi var. inş. üniversiteyi bitirip evlenmeyi planlıyoruz...İlk aşkım benim o:)ve son olmasını istiyorum...İnş.ilerde benimde çocuğum olurr,anlattıklarınız çok güzel...:)derslerime daha sıkı çalışıyorum biranönce üniv.'i kazanıp,hayallerimi gerçekleştirmek için...Allah herkesin gönlüne göre versin..Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…