hamileyim galiba:)))

Gokce nine

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2013
126
122
303
Kızlar adetime daha 5 gün var ama alışık olmadığım şekilde göğüslerim acıyodu test yapiyim dedim.Silik de olsa var çizgi sanki.Umarım kimyasal falan olmaz..Hem mutluyum hem çok tedirginim .Erken öğrenmek de iyi olmuyo,2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım yine aynısı olur diye çok korkuyorum..
IMG_1559.webp

Evet ikinci cizgi silik gorunuyor insallah saglikli bir gebelik yasarsin iyi dusun iyi olsun canim hayirli olsun :)

Evet ikinci cizgi silik gorunuyor insallah saglikli bir gebelik yasarsin iyi dusun iyi olsun canim hayirli olsun :)
Çok tşkr ederim... inş bi aksilik olmaz 2 gün kaldı bekliyorum hala kan testi yaptrmadım.çok umutlanmak istemiyorum ama yaptığım test iyice koyulaşmış.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 129
Ben de adetime üç dört gün varken göğüslerimdeki şişme ve ağrı nedeniyle test yapmıştım ve aynı şekilde çıkmıştı.Erken öğrenince de zaman geçmiyor gibi geliyor insana.Hayırlı olsun şimdiden,güzel haberlerini bekliyoruz.

aa super baya baya bellı oluyo ınsallah umutların bosa cıkmaz canım :KK68:
Ben de adetime üç dört gün varken göğüslerimdeki şişme ve ağrı nedeniyle test yapmıştım ve aynı şekilde çıkmıştı.Erken öğrenince de zaman geçmiyor gibi geliyor insana.Hayırlı olsun şimdiden,güzel haberlerini bekliyoruz.
Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler...Beklicektim 1 hafta ama dayanamadım ,bgn adet günüm kan testi yaptrdım bhcg 158 çıktı.iki gün sora gidip bakılcak yükselip yükselmediğine.Baya heycanlıyım aslında.:KK53:her an adet olcakmışım gibi ağrı girio..

Sen de bebeğine sağlıkla kucağına alırsın dilerim çok az kalmış ne güzel...:KK46:

Kızlar adetime daha 5 gün var ama alışık olmadığım şekilde göğüslerim acıyodu test yapiyim dedim.Silik de olsa var çizgi sanki.Umarım kimyasal falan olmaz..Hem mutluyum hem çok tedirginim .Erken öğrenmek de iyi olmuyo,2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım yine aynısı olur diye çok korkuyorum..Eki Görüntüle 1723510
tebrik ederim cnm Rabbim saglikla kucağına alirsin insallah :nazar:

Ne guzel gozun aydin insallah saglikla kucagina alirsin cikar deger insallah canim kafana takma rahat ol :anneadayı:

Back
X