Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben koyulasmasini doguma hazirlik olarak.dusunmistum dedigin gibi deri degistirdi doguma kadar tekrar koyulasma sureci baslayacak galiba![]()
27+1 hamileyim göğsüm koyulaşmıştı kurumuştu hatta bepanten krem sürdüm kahverengi olan kısım ucu da kenarları da döküldü resmen pembe deri var yaşadınız mı böyle birşey şimdi tekrar mı koyulaşacak acaba?[/
19+4 hamileyim bende de aynı şey oldu deri değiştiriyorum sanki![]()
27+1 hamileyim göğsüm koyulaşmıştı kurumuştu hatta bepanten krem sürdüm kahverengi olan kısım ucu da kenarları da döküldü resmen pembe deri var yaşadınız mı böyle birşey şimdi tekrar mı koyulaşacak acaba?[/
19+4 hamileyim bende de aynı şey oldu deri değiştiriyorum sanki![]()
benimkiler değiştirdi bile doktora gideceğim haftaya normaldir herhalde ne diiyecek bakalım![]()
Bendede aynı sorun vardı. Lansinoh göğüs kremi ve E vitamini kapsülü öneririm çok iyi geldi bana.Birgün kremi birgün kapsülü sürüyorum.Doğuma kadarda sürmeye devam edicem.
benimde aynı öyle oldu önce kurudu acıyordu bende bepanten sürdüm yumuşasın diye yumuşamak yerine kabuklar döküldü ben yumuşar diye düşünmüştüm tekrardan koyulaşmaya başladı mı seninkiler?Benim kuruyup sızlamaya başladı.Sonra göğüs uçlarım yara kabuğu gibi kabuk kabuk olmuştu. Kremi sürerek o kabukları temizledim. Şimdi eski haline geldi.
Evet koyulaştı bepanten değilde lansinoh kremi mutlaka dene çok iyi geliyor.