hamileyim göğsümün kahverengi yeri pul pul döküldü normal mi acaba?

zehrah

:))
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2012
765
11
68
27+1 hamileyim göğsüm koyulaşmıştı kurumuştu hatta bepanten krem sürdüm kahverengi olan kısım ucu da kenarları da döküldü resmen pembe deri var yaşadınız mı böyle birşey şimdi tekrar mı koyulaşacak acaba?

benim de sağ gögsum resmen deri değiştirdi. hatta bir hafta önce farkettim tekrar ufak soyulmalar var. bol bol nemlendir canım. normal sanırım bebek için hazırlanıyordur diye düşünüyorum :)

ben koyulasmasini doguma hazirlik olarak.dusunmistum dedigin gibi deri degistirdi doguma kadar tekrar koyulasma sureci baslayacak galiba :1:

ben koyulasmasini doguma hazirlik olarak.dusunmistum dedigin gibi deri degistirdi doguma kadar tekrar koyulasma sureci baslayacak galiba :1:

mesela benim ilk 3 ay taş gibi sertti büyüktü. şimdi pısmış :( inan ben de anlamadım bakalım doğurunca ne olacak :))

27+1 hamileyim göğsüm koyulaşmıştı kurumuştu hatta bepanten krem sürdüm kahverengi olan kısım ucu da kenarları da döküldü resmen pembe deri var yaşadınız mı böyle birşey şimdi tekrar mı koyulaşacak acaba?[/

19+4 hamileyim bende de aynı şey oldu deri değiştiriyorum sanki :1:

27+1 hamileyim göğsüm koyulaşmıştı kurumuştu hatta bepanten krem sürdüm kahverengi olan kısım ucu da kenarları da döküldü resmen pembe deri var yaşadınız mı böyle birşey şimdi tekrar mı koyulaşacak acaba?[/

19+4 hamileyim bende de aynı şey oldu deri değiştiriyorum sanki :1:

benimkiler değiştirdi bile doktora gideceğim haftaya normaldir herhalde ne diiyecek bakalım :1:

Bendede aynı sorun vardı. Lansinoh göğüs kremi ve E vitamini kapsülü öneririm çok iyi geldi bana.Birgün kremi birgün kapsülü sürüyorum.Doğuma kadarda sürmeye devam edicem.

Bendede aynı sorun vardı. Lansinoh göğüs kremi ve E vitamini kapsülü öneririm çok iyi geldi bana.Birgün kremi birgün kapsülü sürüyorum.Doğuma kadarda sürmeye devam edicem.

kuruluğu kalmadı ki artık yeni deri var şimdi orada krem sürünce böyle oldu zaten sendeki kuruluk muydu yoksa kahverengi kısmın tamamen dökülmesi mi?

Benim kuruyup sızlamaya başladı.Sonra göğüs uçlarım yara kabuğu gibi kabuk kabuk olmuştu. Kremi sürerek o kabukları temizledim. Şimdi eski haline geldi.

Benim kuruyup sızlamaya başladı.Sonra göğüs uçlarım yara kabuğu gibi kabuk kabuk olmuştu. Kremi sürerek o kabukları temizledim. Şimdi eski haline geldi.
benimde aynı öyle oldu önce kurudu acıyordu bende bepanten sürdüm yumuşasın diye yumuşamak yerine kabuklar döküldü ben yumuşar diye düşünmüştüm tekrardan koyulaşmaya başladı mı seninkiler?

Evet koyulaştı bepanten değilde lansinoh kremi mutlaka dene çok iyi geliyor.

Back
X