Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok normal canım ama kokusunu aldığın bişeyi yemeye çalış. annem avucumu yalatıp göğüslerime sürdürürdü kazağımın üstünden :)
sana bi anımı anlatıyım cnm istediğim bişeyi sevgili kaynanacığımın yüzünden yiyememiştim ve göğüslerim patlama derecesine geldi. yırtıldı hep.
takma kafana sende kendinede bebişede çok iyi bak..
12 haftalık hamileyim ve göğüslerimi görünce istanbulun tüm çocuklarını benmi emziricem diyorum :) gerçekten çok büyüdüler ve çok acıyorlar uçları kıpkırmızı ne yapıcam bilmiyorum 25 haziranda doktora gidicem sorucam bakalım aynı dertten yakınan anne adayları varmı ?? ikinci hamileliğim ilkinde 5-6 aydan sonra göğüslerim rahatsız etmişti ayrıca inanılmaz gaz sancılarım var özellikle geceleri gündüz bişey yok ne oluyorsa gece oluyor anca sabaha karşı rahatlayabiliyorum