hamileyim göğüslerim çok acıya neden acaba?

buselim_42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
10
0
36
Adana
11 haftalık hamileyim göüslerim çok acıyo ve çok büyüdü sebebi nedir bilen var mı?Aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı ?paylaşalım...

var ben cok büyüdü ve sızladı hamileligimdeki ilk belirti gögüslerimdi zaten

11 haftalık hamileyim göüslerim çok acıyo ve çok büyüdü sebebi nedir bilen var mı?Aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı ?paylaşalım...

çok normal canım ama kokusunu aldığın bişeyi yemeye çalış. annem avucumu yalatıp göğüslerime sürdürürdü kazağımın üstünden :)
sana bi anımı anlatıyım cnm istediğim bişeyi sevgili kaynanacığımın yüzünden yiyememiştim ve göğüslerim patlama derecesine geldi. yırtıldı hep.
takma kafana sende kendinede bebişede çok iyi bak..

Merhaba ,

12 haftalık hamileyim ve göğüslerimi görünce istanbulun tüm çocuklarını benmi emziricem diyorum :) gerçekten çok büyüdüler ve çok acıyorlar uçları kıpkırmızı :( ne yapıcam bilmiyorum 25 haziranda doktora gidicem sorucam bakalım aynı dertten yakınan anne adayları varmı ?? ikinci hamileliğim ilkinde 5-6 aydan sonra göğüslerim rahatsız etmişti ayrıca inanılmaz gaz sancılarım var özellikle geceleri gündüz bişey yok ne oluyorsa gece oluyor anca sabaha karşı rahatlayabiliyorum :(

Back
X