Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne mutlu sana cokk guzel bi duygu bende o duyguyu tam anlamiyla yasamak cok isterim rabbim kucagina saglikla almayi nasip etsinKızlar çook şaşkın ve sevinçliyim. Daha günüm yarın olmasına rağmen test yaptım ve çıktı. İnanılmaz mutluyum
AminnnnnnAy ne güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Rabbim tez zamanda tüm isteyen ve anne olmayı hakeden herkese sağlıklı evlatlar versin![]()
AMİİNNAy ne güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Rabbim tez zamanda tüm isteyen ve anne olmayı hakeden herkese sağlıklı evlatlar versin![]()
Tebrik ederim canımmKızlar çook şaşkın ve sevinçliyim. Daha günüm yarın olmasına rağmen test yaptım ve çıktı. İnanılmaz mutluyum
Aminnnnnn![]()
AMİİNN![]()
İnşAllah canikoİkinize de inşallah tez zamanda çok çok amin![]()
Insalah bitanemİkinize de inşallah tez zamanda çok çok amin![]()
Hayırlı olsun canım belirtilerin nelerdiKızlar çook şaşkın ve sevinçliyim. Daha günüm yarın olmasına rağmen test yaptım ve çıktı. İnanılmaz mutluyum
Biraz halsizdim. Normalde açlığa dayanırım ama son 2 gün ellerim titredi aç kalınca. Bir de adetime yakın göğüslerim aşırı hassaslaşır hiç olmadı.Hayırlı olsun canım belirtilerin nelerdi
Tamam canım teşekkür ederim hayırlı olsunBiraz halsizdim. Normalde açlığa dayanırım ama son 2 gün ellerim titredi aç kalınca. Bir de adetime yakın göğüslerim aşırı hassaslaşır hiç olmadı.
Peki gögüs ucunda koyulasma var mıBiraz halsizdim. Normalde açlığa dayanırım ama son 2 gün ellerim titredi aç kalınca. Bir de adetime yakın göğüslerim aşırı hassaslaşır hiç olmadı.
Hayır hiç yokPeki gögüs ucunda koyulasma var mı