Hamileyim, idrar intihabi'dan korkuyorum bende hep olan birsey...

Firdevs_00

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
48
0
6
Belçika
arkadaslar ben idrar intihabindan cok korkuyorum hamileligimden neler yapabilirim.. smdilik su iciyordum 2 litreye yakin ama mide bulantilarim 2 gundur basladi suyuda fazla icemiyorum Cranberry(kizilcik) haplari iciyordum parmagim kadar yaa yutamiyorum biraktim onuda ne yapabilirim dahaaa..??:26: ne gibi sorunlarla karsilasabilirim tecrubesi olan varsa yazsin lutfen ...

su içmeye devam et çünki enfeksiyon artarsa bebeğe geçiyor bendede vardı hamileliğim boyunca şimdi bebeğim çekiyor hep doktordayız amman üşütme ayağından çorabı çıkarma çok zor bişey inan canım

arkadaslar ben idrar intihabindan cok korkuyorum hamileligimden neler yapabilirim.. smdilik su iciyordum 2 litreye yakin ama mide bulantilarim 2 gundur basladi suyuda fazla icemiyorum Cranberry(kizilcik) haplari iciyordum parmagim kadar yaa yutamiyorum biraktim onuda ne yapabilirim dahaaa..??:26: ne gibi sorunlarla karsilasabilirim tecrubesi olan varsa yazsin lutfen ...

Kızıllık haplarını Dr sormadan sakın içmeyin....

O hapi birakmaniz isabet olmus, bebege yarari oldugunu dusundugunuz sey zarar verebilir..korkmayin olmaz bisey belirti hissettiginiz an idrar testi yaptirip onleminizi alirsiniz..ama ilk uc ay hicbir sey kullanmayin acil durumlar disinda vitaminde dahil..

su içmeye devam et çünki enfeksiyon artarsa bebeğe geçiyor bendede vardı hamileliğim boyunca şimdi bebeğim çekiyor hep doktordayız amman üşütme ayağından çorabı çıkarma çok zor bişey inan canım

evt dikkat ediyorum.. omrum boyunca cektim zaten bebegim ceksin istemiyorum ama enfeksiyon olunca artik okdr profesyonellestimki biliorum yani hissediyorum..

bak şuda var o hapı sadece 10 gün kullanıyosun antibiyotiği yani ondan sonra bırak sürekli kullanma ama bi ihtimal bebeğindede olur bende çok dikkat ettim ama oldu işte ama yinede dikkat et canım çok zor bişey

Back
X